У гаманці буде шалена сума грошей: астролог розповів, кому пощастить у червні

30 травня 2023, 20:15
Астролог також назвав невдалі дні для інвестицій і ризикованих фінансових операцій.
Деньги, гороскоп, астрология, Влад Росс
Астролог розповів, на кого чекає фінансовий успіх у червні / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com, Главред

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на червень 2023 і розповів, якому знаку зодіаку слід очікувати на величезний фінансовий успіх у перший місяць літа. Про це Росс розповів в інтерв'ю Главреду.

Як зазначив астролог, фінансові питання в червні-2023 будуть пов'язані з темами Лева. А Лев буде підкріплений планетою Венера, яка з 5 червня розташується в цьому знаку. У зв'язку з цим з'явиться бажання бути більш щедрими, витрачати гроші наліво й направо, не замислюючись про майбутнє.

Втім, у першій декаді червня варто бути обережнішими при вирішенні фінансових питань, оскільки Венера зіткнеться з напругою Плутона та Юпітера, а це аспекти невезіння, втрат і роздутих очікувань.

"Особливо невдалими для інвестицій і ризикованих фінансових операцій будуть 4 і 5 червня, а найскладніший день – 11 червня. У ці дні потрібно уникати ризикувати грошима і не купувати нічого важливого", - розповів Росс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться гороскоп від Влада Росса на червень:

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти