У моді мікрофренч - сучасний французький манікюр на кожен день, який пасує всім

22 липня 2022, 15:42
Мінімалістичний френч манікюр 2022 можна легко зробити в і домашніх умовах. Ваше головне завдання - акуратно намалювати тонку лінію.

Френч манікюр - це класика, яку обожнюють багато жінок. Його історія починається в 30-х роках, коли творила велика Шанель. З того часу французький манікюр повертався в тренди не раз, але кожен раз – дивував новими варіаціями.

відео дня

Цього літа френч теж на вершині популярності, особливо варіант з дуже тонкою лінією уздовж краю нігтя. Такий стильний манікюр вже охрестили назвою "мікрофренч" або "бебі-френч". Суть його в тому, щоб зробити "посмішку" біля краю нігтя ледь помітною.

При цьому врах*йте, що дитячий французький манікюр 2022 - це не обов'язково короткі нігті. Цей модний френч можна "начаклувати" і на довгих нігтях мигдалеподібної форми – результат вийде шикарний.

Водночас мікрофренч виглядає особливо красиво саме на коротких нігтях, тому що природний білий край ваших власних нігтів збігається з ультратонкою "посмішкою". Крім того, френч на короткі нігті пасує всім і доречний в будь-якій ситуації, незалежно від того, якому стилю в одязі ви віддаєте перевагу.

Тільки на білому класичному кольорі можете не зупинятися – буде краще, якщо ваш модний манікюр мікрофренч 2022 заграє яскравими фарбами – пастельними або неоновими.

Манікюр мікрофренч 2022
Манікюр мікрофренч 2022 / Instagram

А якщо у вас планується вечірка або святковий захід, то подумайте про срібний або золотистий блиск. Популярною тенденцією також є манікюр френч "різні нігті" - суть його в тому, що ви "даруєте" кожному нігтику лінію певного кольору.

Манікюр мікрофренч 2022
Манікюр мікрофренч 2022 / Instagram

Якщо вам до душі більш вишукані варіанти нейл-арту, тоді ви можете додатково прикрасити свої нігті малюнками. Наприклад, зробіть половину лінії біля краю нігтя білою, другу половину – чорною або сріблястою. Або намалюйте на своїх нігтях те, що вам хочеться – квіточки, пелюсточки, візерунки або геометричні фігури.

Манікюр мікрофренч 2022
Манікюр мікрофренч 2022 / Instagram

Мінімалістичний френч манікюр 2022 можна легко зробити в і домашніх умовах. Ваше головне завдання - акуратно намалювати тонку лінію біля краю нігтя. Один з варіантів, як це зробити: можете спочатку намалювати лінію, а коли вона висохне - підточити нігті і таким чином відкоригувати ширину лінії. Також можете намалювати лінію за допомогою тонкого пензлика.

Манікюр мікрофренч 2022
Манікюр мікрофренч 2022 / Instagram

У будь-якому випадку після того, як ви зробили лінію і дали їй висохнути, нафарбуйте нігті прозорим лаком. Вийде зручний, вражаючий і сучасний французький манікюр на кожен день, який подарує вам неймовірні відчуття і підкорить всіх навколо.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти