У моді шикарна стрижка для жінок після 40 років, що відмінно омолоджує і не вимагає укладання

9 вересня 2022, 19:58
Модна стрижка 2022 французький боб стане знахідкою для тих, кому подобається увага оточення і щедрі компліменти. Вона дуже спокуслива!

Мрія про пишне волосся може стати реальністю, якщо ви з розумом підійдете до вибору стрижки. Особливо це важливо, якщо у вас від природи тонке волосся, яке вимагає особливого і делікатного підходу.

відео дня

Для того, щоб тонке волосся візуально виглядало об'ємним, а ви - забули про свою маленьку "проблему" і почувалися впевнено, спробуйте зробити шикарну і дуже стильну стрижку французький боб 2022.

Жіноча стрижка французький боб - це насамперед зручна довжина, тому волосся укладати буде легко і просто. Ба більше: можна особливо не хвилюватися, якщо ви не змогли потрапити в перукарню і шевелюра трохи відросла.

Сучасні модниці вже гідно оцінили френч боб, бо ця спокуслива стрижка надає волоссю природний обсяг і робить образ невимушеним, легким і трохи бунтівним. Якщо хочете відчути свободу - ця стрижка саме для вас!

Модна стрижка 2022 французький боб стане знахідкою для тих, кому подобається увага оточення і щедрі компліменти. Навіть не сумнівайтеся: якщо ви знайдете справжнього профі, який зуміє створити на вашій голові цей неймовірний шедевр, то на виході отримаєте неймовірний образ.

Головною перевагою цієї культової стрижки на коротке волосся, що з'явилася в 1920-х роках у Франції, є те, що вона має чудовий омолоджувальний ефект. Жінки після 40 років будуть у захваті від того, як омолоджує французький боб - в дзеркалі вони побачать себе на 5-10 років молодшою! Без перебільшення можна сказати, що це дивовижна стрижка для жінок після 40.

Французький боб 2022
Французький боб 2022 / Instagram

Фішка стрижки на тонке волосся французький боб - в оригінальному чубку. Вона асоціюється з француженками. Тут мова йде про чубок у стилі знаменитої актриси і співачки Джейн Біркін - саме він додає особливого шарму зачісці і образу загалом.

Модна стрижка французький боб 2022 - що потрібно врахувати

Класичний варіант бобу у французькому стилі - це лінія зрізу на рівні підборіддя. Саме це робить стрижку знаковою і впізнаваною. При цьому з довжиною волосся можна експериментувати.

Кінчики волосся можуть бути або прямими, або вони можуть трохи згинатися. Легка недбалість - це та деталь, яка зазвичай асоціюється з француженками і доречна в цій стрижці.

Французький боб 2022
Французький боб 2022 / Instagram

Чубчик повинен бути, якщо ви прагнете виглядати, як справжня француженка. Його філірують, місцями він може легенько прикривати брови. Але винятки можливі, і ви можете зробити паризький боб без чубчика, якщо вам так більше до душі.

Французький боб з чубчиком можуть взяти на озброєння жінки з будь-яким типом волосся - стрижка ефектно виглядає на прямому, об'ємному і навіть кучерявому волоссі.

Французький боб 2022
Французький боб 2022 / Instagram

Ця зачіска не дуже вибаглива в укладанні. Все, що повинно бути у вашому арсеналі - це фен і спрей для текстури, при цьому не обов'язково сушити волосся - можна дозволити йому висохнути природним шляхом. А якщо у вас зовсім немає часу для укладання, то хвилюватися не варто - ви все одно виглядатимете розкішно!

Французький боб 2022
Французький боб 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти