У моді стрижки за знаком зодіаку: яка зачіска ідеально пасує жінкам за гороскопом

23 серпня 2022, 19:05
Зачіска за знаком зодіаку - відмінне рішення для тих, хто вірить в гороскопи і прислухається до рекомендацій астрологів.
У моді стрижки за знаком Зодіаку
У моді стрижки за знаком зодіаку / колаж Instagram

Якщо жінці набридає зачіска і вона ухвалює рішення кардинально змінити імідж, то за цим завжди стоять якісь сильні почуття, унаслідок чого приходить розуміння, що час перевертати сторінку і починати все з чистого аркуша. Тут головне - не рубати з плеча, а підходити до вибору нової стрижки усвідомлено, щоб похід до перукаря не обернувся розчаруванням. Звичайно, волосся відростає, і все можна виправити, але і не варто недооцінювати ситуацію, адже те, що у нас на голові, сильно впливає на те, як ми себе почуваємо.

Спосіб життя, стиль в одязі, форма обличчя і структура волосся – все це потрібно враховувати перед тим, як майстер починає "чаклувати" над вашою шевелюрою. Крім того, ви самі повинні інтуїтивно відчувати свою стрижку, тому зупиніться на мить і послухайте, що вам підказує ваше серце. А якщо ви остаточно заплуталися, то є ще один шлях: можна віддати перевагу тій чи іншій зачісці на підставі вашого знака зодіаку.

Зачіска за знаком зодіаку - відмінне рішення для тих, хто вірить в гороскопи і прислухається до рекомендацій астрологів. Крім того, не дарма ж кажуть, що стрижка жіноча є відображенням особистості, тому поспішайте дізнатися, яку стрижку радять вам зірки.

відео дня

Стрижка за знаком зодіаку Овен

Жінки, народжені під знаком зодіаку Овен досить впевнені в собі, пристрасні і рішучі, а все тому, що ними керує планета Марс. В душі вони бунтарі, тому їм найкраще підходять стрижки з рваними пасмами, текстурою і об'ємом.

Стрижка по знаку Зодіаку Овен
Стрижка за знаком зодіаку Овен / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Телець

Жінки-Тельці вміють любити, вони надійні й вірні - так впливає на них Венера. Що стосується стилю, що Тельцям подобається класика і все те, що ніколи не виходить з моди. При виборі стрижки їм варто звернути увагу на варіанти середньої довжини, зокрема, лонг боб.

Стрижка по знаку Зодіаку Телець
Стрижка за знаком зодіаку Телець / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Близнюки

Усі ті, хто народився під знаком зодіаку Близнюки - особистості різнобічні, розумні і кмітливі, При цьому вони обожнюють експерименти і все нове і незвичайне. Ідеальною для них стане модна стрижка французький боб з укороченим чубчиком.

Стрижка по знаку Зодіаку Близнюки
Стрижка за знаком зодіаку Близнюки / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Рак

Жінки-Раки - досить чутливі й емоційні, і у них дуже мінливий настрій. Тому цим жінкам підходить довге волосся, яке дозволить змінюватися, в залежності від настрою: вони можуть зробити кінський хвіст, булочку, низький хвіст, просто розпустити волосся або зробити його хвилястим.

Стрижка по знаку Зодіаку Рак
Зачіска за знаком зодіаку Рак / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Лев

У житті жінки знака зодіаку Лев - сильні, горді і вкрай впевнені в собі. Вони обожнюють святкувати, особливо, коли справа стосується їх самих. Найкраще їм підходять зачіски, які дозволяють підкреслити їх внутрішній стан - шикарні, пишні й об'ємні.

Стрижка по знаку Зодіаку Лев
Стрижка за знаком зодіаку Лев / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Діва

Жінки-Діви працьовиті, акуратні і водночас дуже творчі. Знахідкою для них стане стрижка боб до підборіддя - вона така ж сувора і гладка, як і їх особистість.

Стрижка по знаку Зодіаку Діва
Стрижка за знаком зодіаку Діва / Instagram

Стрижка за знаком Зодіаку Терези

Жінки-Терези за своєю природою досить дипломатичні і тактовні. Крім того, вони є хорошим другом і партнером, і шукають ці якості в інших. Найбільше їм пасує щось м'яке і романтичне, наприклад, розкішні довгі хвилі.

Стрижка по знаку Зодіаку Терези
Стрижка за знаком зодіаку Терези / Instargam

Стрижка за знаком зодіаку Скорпіон

Жінки-Скорпіони - рішучі і сильні, у них дуже добре розвинена інтуїція. Ідеальною стрижкою для жінок цього знака Зодіаку стане щось сміливе і неприборкане. Прямий боб з рівною, немов під лінійку, лінією зрізу, відмінно підходить для цього.

Стрижка по знаку Зодіаку Скорпіон
Стрижка за знаком зодіаку Скорпіон / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Стрілець

Жінки, народжені під знаком зодіаку Стрілець, як правило, по життю дуже оптимістичні, цілеспрямовані і волелюбні. Зазвичай вони відмовляються чітко слідувати за тенденціями і роблять тільки те, що їм подобається. Ідеальна стрижка стрілець жіноча - це ніжні варіації піксі.

Стрижка по знаку Зодіаку Стрілець
Стрижка за знаком зодіаку Стрілець / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Козеріг

Жінками-Козерогами управляє сувора планета Сатурн, тому вони дуже вимогливі до себе і самокритичні. Вони ніколи не виберуть стрижку спонтанно, а вивчать всі можливі варіанти, перш, ніж бігти в салон краси. Універсальним варіантом для Козерогів є стрижки до плечей.

Стрижка по знаку Зодіаку Козеріг
Стрижка за знаком зодіаку Козеріг / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Водолій

Жінки-Водолії знаходяться під впливом планети Уран, тому в житті вони завжди відрізняються оригінальністю, вони легко виходять за рамки і терпіти не можуть банальні речі. Знахідкою для них стануть недбалі зачіски, наприклад, чоппі боб, який красиво підкреслює текстуру волосся.

Стрижка по знаку Зодіаку Водолій
Стрижка за знаком зодіаку Водолій / Instagram

Стрижка за знаком зодіаку Риби

Жінки-Риби випромінюють творчу енергію, і вони дуже чутливі й емоційні. Ідеальна стрижка риби жіноча - щось м'яке. А ніщо так не пом'якшує риси обличчя, як приголомшливий жіночий чубчик-фіранка в стилі 70-х, наприклад, у стрижці шеггі.

Стрижка по знаку Зодіаку Риби
Стрижка за знаком зодіаку Риби / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти