У моду на 2022 рік прийшла стрижка неповторної краси перевернутий боб, що пасує всім

11 січня 2022, 19:13оновлено 23 січня 2022, 23:46
Її величність Мода 2022 знову піднесла до небес кошлатість і текстуру, тому в тренді стрижка перевернутий боб.

Уже кілька років поспіль дивовижна жіноча стрижка боб знаходиться на піку популярності. У неї закохуються за невимовне почуття легкості, яке вона дарує. Але головною перевагою цієї стрижки є те, що вона не дуже вибаглива й пасує абсолютно всім жінкам будь-якого віку незалежно від того, якої форми у них обличчя і якої структури волосся.

відео дня

Сила стрижки боб 2022 в тому, що вона має безліч чарівних варіантів – потрібно тільки вибрати той, який саме вам пасуватиме найбільш гармонійно.

Стрижка жіноча боб постійно змінюється і пристосовується до наших потреб, тому в усьому світі у неї з'явилася величезна армія прихильниць. Особливо багатьом подобається перевернутий боб.

Він відрізняється від класичної "правильної" стрижки А-силуету. В основі цього різновиду бобу подовжені пасма волосся спереду і короткі ззаду. При цьому волосся стрижуть шарами, які дарують шевелюрі колосальний обсяг.

читайте такожНаймодніші жіночі стрижки для круглого обличчя 2022, які чудово роблять стрункішою

Модна стрижка боб з об'ємною верхівкою гарно підкреслить ваші риси обличчя. Вона легко може розширити ваше обличчя або зробити його довшим. Їй під силу будь-які дива, при цьому завжди вона виглядає неповторно, тому у списку "наймодніші стрижки 2022" вона опинилася цілком заслужено!

Перевернутий боб 2022 - на що звернути увагу

Дивовижна стрижка перевернутий боб прийшла до нас з далеких 90-х.Її величність Мода 2022 знову піднесла до небес кошлатість і текстуру, і ця зачіска може всім цим "похвалитися".

Перевернутий боб - це, по суті, знаменитий боб з градуюванням, або градуйований боб. Найкращий спосіб вибрати відповідний силует - це поговорити зі своїм перукарем. Він зможе підібрати вам ідеальний варіант зачіски з урахуванням типу волосся, форми обличчя й особистих потреб.

Перевернутий подовжений боб 2022

Ця стрижка точно полонить серця всіх тих, хто не хоче прощатися з довгим волоссям, але мріє освіжити образ. Подовжений перевернутий боб - це коли ззаду волосся коротке, а довжина спереду залишається такою, якою хочете. Коли ви знову вирішите щось змінити в собі, ви легко зможете волосся спереду вкоротити.

У моду на 2022 рік прийшла стрижка неповторної краси перевернутий боб, що пасує всім
Жіноча стрижка перевернутий боб 2022 / Instagram

Короткий боб 2022 перевернутий

Цей варіант бобу - відмінний вибір серед коротких стрижок. При цьому врах*йте, що найбільш ефектно боб короткий виглядає в поєднанні з чубчиком. Як результат ви отримаєте чудову зачіску, яка підкреслює очі й візуально робить волосся густим та об'ємним.

Жіноча стрижка перевернутий боб 2022
Жіноча стрижка перевернутий боб 2022 / Instagram

Перевернутий асиметричний боб 2022

В основі цієї стрижки - нерівномірна довжина волосся спереду, тому пасма з одного боку є довшими, ніж з іншого. Це виглядає дуже стильно й дивовижно.

Жіноча стрижка перевернутий боб 2022
Жіноча стрижка перевернутий боб 2022 / Instagram

Перевернутий рваний боб 2022

Ця варіація трохи нагадує стрижку піксі - зачіска виглядає дуже сміливо і водночас розкішно. Рваний перевернутий боб стане знахідкою для власниць овального і круглого обличчя, оскільки зачіска допомагає гарно обрамити його. А ще ця коротка стрижка жіноча 2022 дозволяє виглядати невимушено, і в цьому її сила.

Жіноча стрижка перевернутий боб 2022
Жіноча стрижка перевернутий боб 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти