У моду на 2022 рік повернулися неповторні жіночі куртки в стилі 90-х, від яких віє свободою

28 січня 2022, 11:09оновлено 3 лютого 2022, 20:50
Шкіряні куртки жіночі пережили за свою історію чимало злетів, падінь і стильових перевтілень, і ось вони знову в моді!

Культовий верхній одяг повертається в моду на весну-літо 2022. Зустрічайте - витончені, гламурні і трохи брутальні шкіряні куртки знову з нами! Напевно, до них небайдужі чимало жінок, адже це універсальний варіант, який пасує для будь-якого типу фігури і доречний в будь-якій ситуації. Ви можете просто накинути цю курточку поверх простої футболки і носити з джинсами, при цьому будете на висоті. Це прекрасний спосіб зробити свій ансамбль стильним та унікальним.

Звичайно, шкіряні куртки жіночі пережили за свою історію чимало злетів, падінь і стильових перевтілень, починаючи від добре відомих байкерських стилів і закінчуючи індивідуальним дизайном й укороченими версіями. Однак, вони зуміли зберегти свій особливий і непокірний дух свободи!

Жіночі шкіряні куртки 2022 повинні бути в гардеробі кожної модниці – враховуючи те, що багато дизайнерів одягу знову вклали в них багато душі і серця, найближчими кількома роками вони точно нікуди з нашого життя не зникнуть.

На особливу увагу в цьому році заслуговують байкерські куртки - її величність Мода 2022 вирішила, що для багатьох зустріч з ними буде бажаною. Вже сьогодні можете шукати класичні приталені моделі у стилі 90-х з блискавкою і ремінцем на шиї.

Цілком можливо, у вашій шафі давно самотньо висить схожа модель - можете сміливо її діставати й приводити до ладу, цього року вона вам точно знадобиться! Байкерська куртка жіноча точно стане модним хітом року!

Утім, все змінюється, і ви можете відійти від класики й звернути увагу на жіночі байкерські куртки 2022 з широкими плечима, з великими лацканами, з джинсовими деталями, з бахромою.

Модні шкіряні куртки 2022
Модні шкіряні куртки 2022 / Instagram

Ба більше: за місце під сонцем на вершині моди "поборються" і силуети оверсайз. Крім того, знову на передовій моди виявилися неповторні шкіряні піджаки родом з лихих 1990-х, які впевнено можна носити в дуеті з сукнями, джинсами і спідницями.

У показі колекції Miu Miu весна-літо 2022 знайдете приголомшливі шкіряні куртки, перед якими складно встояти:

Якщо говорити про забарвлення, то тут переважають всім звичні чорний, коричневий, карамельний, помаранчевий, білий і бежевий – епоха соковитої кольорової шкіри, схоже, вже пішла в небуття. При цьому орієнтуйтеся на штучну шкіру – саме вона тепер заправляє балом у світі моди!

У показі колекції Celine весна-літо 2022 представлені дивовижні куртки з екошкіри:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти