У моду на весну-літо 2022 входять приголомшливі джинси, здатні перетворити життя на суцільне свято

2 січня 2022, 09:42оновлено 8 лютого 2022, 16:27
Жіночі джинси з надзвичайно широкими штанинами в стилі 90-х і 2000-х, які ще не так давно ми б сміливо назвали жахливими, стають еталоном стилю.

Її величність Мода повторюється, але найбільше вона обожнює нас дивувати. І новий сезон - цьому прямий доказ. Джинси 2022 жіночі "звихнулися" на ширині, і джинсам скінні серед них не знайшлося місця.

На передовій моди майбутнього сезону на нас чекають джинси жіночі світлих відтінків, а також білі, коричневі і рожеві моделі. Тільки уникайте денім з кислотним пранням - він залишився в минулому. Крім того, в моді двоколірні джинси – якщо одна штанина одного кольору, а друга на неї не схожа - беріть, адже це величезна модна тенденція 2022.

Подобається вам це чи ні, але мода 2022 широко відчинила двері об'ємним розкльошеним джинсам – і це не ті акуратні силуети, які були в тренді в останні кілька років. Це дуже широкі джинси, які в міру наближення до подолу стають ще ширшими. Ці джинси кльош стануть знахідкою для тих, хто хоче підняти свій стиль на новий рівень.

Модні джинси 2022 жіночі, звичайно ж, дозволять вам виглядати і витончено. Ця місія покладена на завужені джинси-бойфренди. До скінні їм далеко, але це найвужчий з можливих варіантів.

Жіночі джинси з надзвичайно широкими штанинами у стилі 90-х і 2000-х, які ще не так давно ми б сміливо назвали жахливими, тепер стали еталоном стилю. Вони дуже ефектні, і відразу додають своїй власниці загадковості і особливого шарму. Щоб в таких джинсах мати вигляд на мільйон доларів, радимо вдягти топ, прилеглий до тіла, або сорочку з принтом - її потрібно заправити всередину штанів.

У показі колекції Balenciaga весна 2022 можете побачити, як виглядають наймодніші широкі джинси майбутнього сезону:

Для тих, хто насамперед цінує оригінальність, й обожнює притягувати до себе погляди оточення, в моду входять асиметричні джинси, в тому числі і на рівні лінії талії.

Якщо любите сяяти, то радійте: прийдешнього модного сезону знову актуальними будуть джинси з блискітками або моделі, розшиті кольоровими каменями. Ці жіночі джинси 2022 настільки розкішні, що вмить можуть перетворити все ваше життя на суцільне свято.

У показі колекції Dolce & Gabbana весна-літо 2022 можете побачити, як виглядають ці приголомшливі джинси з камінням:

Наступного року дизайнери одягу все ще намагатимуться привчити нас дбайливо ставитися до природи, і перешивати речі. Тому джинси в стилі печворк все ще у тренді. Якщо у вас вже є джинси, пошиті з клаптів - не поспішайте з ними розлучатися, адже вони актуальні як ніколи.

На особливу увагу заслуговують джинси з принтами. При цьому абсолютно не важливо, що на ваших штанинах буде намальовано - це може бути і ваш власний розпис. Чим цікавіший малюнок - тим крутіше ви виглядатимете.

Модні джинси 2022 жіночі
Модні джинси 2022 жіночі / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти