У моду на 2022 рік входять жіночі сумки невимовної краси, в які неможливо не закохатися

3 січня 2022, 22:08
Мода 2022 здійснила подорож у середину 2010-х років і прихопила для нас сумки-відра. Але не тільки вони у тренді!

Сумка завжди буде незамінною в гардеробі кожної жінки, незалежно від того, якому стилю одягу вона віддає перевагу. А новий аксесуар - це ще й відмінна можливість самовиразитися.

Крім того, якщо вірити прикметам, але нова сумка жіноча – провісник змін. Тому початок року, коли повітря майже просякнуте нашими мріями і вірою в те, що ось-ось відкриється нова глава в нашому житті, – ідеальний час для вибору чергової сумки!

Модні сумки 2022 здивують нас і надихнуть, і кожна жінка знайде для себе незвичайну модель, яка стане родзинкою її образу.

Якщо ви любите сумки середнього розміру, щоб носити з собою все найнеобхідніше, і при цьому виглядати стильно та ефектно, то для вас в моду входять сумки-тоут 2022 дивовижної краси. Це можуть бути як варіанти класичних відтінків, так і моделі з фантастичними принтами.

Модні сумки-тоут відрізняються не тільки сміливими кольорами, але й формою та текстурою. У 2022 році на полицях магазинів ви побачите багато незвичайних варіантів прямокутної форми, які складаються, а також безформні моделі. Разом зі шкірою у тренді будуть стьобані сумки-тоут.

У показі колекції Versace весна-літо 2022 знайдете зразки казкових сумок:

Мода 2022 здійснила подорож в середину 2010-х років і прихопила для нас сумки-відра. Якщо висловлюватися зрозуміліше, то Chanel, Louis Vuitton і Versace зробили ставку на ці незвичайні сумки жіночі, тому цього року вони будуть на вершині моди.

Модні сумки-відра 2022 - це насамперед зручний розмір, тому вони стануть знахідкою для багатьох жінок. Вони візуально дуже компактні і водночас надзвичайно місткі. При цьому від варіантів дизайну ви будете в захваті – там і ретро-мотиви, і сучасні інтерпретації.

У показі колекції Elie Saab весна-літо 2022 представлено шалено гарні сумки жіночі у формі відерця:

Модні сумки 2022 весна-літо - це також великі каркасні моделі невимовної краси. Всі ті, хто втомився про дрібних сумочок і постійних думок про те, що взяти з собою, а без чого можна обійтися, будуть у захваті від них. Крім того, каркасні сумки - це ще й сильна претензія на елегантність. Попри лаконічний дизайн, каркасні сумки жіночі 2022 здатні підійняти будь-який образ на кілька сходинок вище.

У показі колекції Fendi весна-літо 2022 побачите розкішні жіночі сумки каркасні:

Звичайно, сумки класичних форм ніколи не вийдуть з моди, але дизайнери постійно намагаються вирватися з шаблону, щоб здивувати світ і чимось запам'ятатися. У 2022 році у тренди вриваються сумки у формі серця і півмісяця. Для неквапливих прогулянок навесні і влітку такі сумки просто незамінні.

У показі колекції Chanel весна-літо 2022 представлено маленькі жіночі сумочки через плече у формі серця, від яких неможливо відірвати погляд:

Наймодніші сумки 2022 року - на що ще звернути увагу:

У моду повернулися сумки кольору металік.

У моду входять сумки з ефектними ремінцями-ланцюжками.

У моді стьобані сумки-подушки.

У тренді маленькі сумки зі стразами, паєтками і бісером.

Писк сезону - червоні сумки жіночі.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти