У моду на 2022 рік увійшла трохи божевільна і незвичайна жіноча стрижка восьминіг

3 лютого 2022, 17:10
Стрижка восьминіг найкраще пасуватиме всім тим, хто не готовий вранці витрачати занадто багато часу на укладання і не любить часто відвідувати перукарню.

Модні жіночі стрижки 2022 поповнилися ще одним дивовижним екземпляром, від якого багато хто буде в захваті. Зустрічайте зачіску з дуже екзотичною назвою восьминіг, яка стрімко мчить на вершину модного Олімпу!

відео дня

Щоправда, сама стрижка восьминіг не настільки божевільна, як може здатися на перший погляд. Візуально це щось середнє між стрижками вовка, маллет і шеггі, які останнім часом активно підкорюють серця жінок у всьому світі. Прийшла до нас ця зачіска з японського стилю, хоч і нагадує знамениту стрижку Рейчел із 90-х.

В основі цієї модної стрижки 2022 багатошарове волосся на маківці, завдяки чому довжина досить проріджена. Таким чином на рівні вуха або підборіддя створюється щось на кшталт сходинки, а верхівка виходить об'ємною і пишною. Зачіску завершують довші пасма, що залишилися, вони зливаються з чубчиком і плавно розкручуються біля ключиці.

Звичайно, стрижка жіноча восьминіг трохи божевільна, і потрібно бути досить сміливою і впевненою в собі, щоб зараз, коли вона тільки увійшла в моду, зважитися зробити її. Але якщо ви готові до змін й експериментів, то цей приголомшливий варіант - саме для вас, адже головна фішка зачіски в її невимушеності і легкості!

Стрижка 2022 жіноча восьминіг пасує і власницям прямого волосся, і тим, у кого від природи кучеряве волосся. Єдина вимога - це довжина. Для того, щоб зачіска виглядала ефектно, у вас повинно бути волосся щонайменше до плечей, а краще – до рівня грудей.

Жіноча стрижка 2022 восьминіг
Жіноча стрижка 2022 восьминіг / Instagram

Завдяки колосальному обсягу, ця стрижка на середнє волосся 2022 може стати відмінним рішенням для тих, у кого тонке, але не дуже рідке волосся – чубчик і шари здатні на дива.

Жіноча стрижка 2022 восьминіг
Жіноча стрижка 2022 восьминіг / Instagram

А ще стрижка восьминога найкраще піасує всім тим, хто не готовий вранці витрачати занадто багато часу на укладання і не любить часто відвідувати перукарню. Легка недбалість у тренді, тому укладати кожне пасмо не потрібно. У міру відростання зачіска не втратить свого шарму й чарівності, тому можна відрощувати волосся стільки, скільки захочете самі.

Жіноча стрижка 2022 восьминіг
Жіноча стрижка 2022 восьминіг / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти