У моду на літо 2021 повернулася приголомшлива стрижка короткий боб в стилі невгамовних 90-х

1 червня 2021, 18:20
Жіноча коротка стрижка боб в стилі 90-х - це не просто данина моді, але й крок назустріч собі та своїм мріям!

Стрижка боб постійно змінюється, і в цьому її чарівність. І незалежно від того, які варіанти бобу у тренді, ця неймовірна стрижка завжди популярна, улюблена й актуальна. Якщо з приходом літа вам дуже сильно хочеться змінити імідж, освіжити образ і просто провести межу між минулим і сьогоденням, і відкрити двері майбутньому, в якому ви – щаслива, радісна та впевнена в собі – то укорочений боб в стилі 90-х стане для вас знахідкою!

Як бачимо, мода 2021 - багатолика, й однією з її граней є відродження епохи "лихих" - вільних, сміливих і невгамовних! І вплив того часу настільки сильний зараз, що це помітно навіть у стрижках – вони йдуть з підкресленим старовинним ефектом.

У моду повернувся дуже короткий боб, який у 90-х прославили Девід і Вікторія Бекхеми, а також Бред Пітт і Леонардо ді Капріо – тоді, як і зараз, ця стрижка універсальна, і вона пасує як жінкам, так і чоловікам. Тоді така зачіска була справжньою заявою, хоча й сьогодні вимагає певної мужності!

Головною відмінною особливістю стрижки мінібоб є потилиця: вона має бути дуже короткою. Звичайно, в залежності від типу обличчя, можлива також ультракоротка потилиця.

читайте такожУ моду входить приголомшлива жіноча стрижка флоб: особливості та кому пасуєЯкщо говорити про тенденції, то влітку 2021 на особливу увагу заслуговує білявий мінібоб, або варіант з легким меліруванням - на вашому волоссі мають бути сліди теплих поцілунків сонця!

Проте це не означає, що тільки блондинки можуть вибрати цю стрижку для себе – темна версія теж має право на існування цього літа. Крім того, в тренді відросле коріння, тому контрасти вітаються.

Стрижка укорочений боб 2021
Стрижка укорочений боб 2021 / Instagram

А чубок можна укладати по-різному – тут все залежить від типу обличчя. Одним добре, якщо чубчик буде розтікатися на два боки, і водночас проділ буде по центру.

Стрижка укорочений боб 2021
Стрижка укорочений боб 2021 / Instagram

Для інших ідеальним буде бічний проділ і подовжений чубчик, який плавно переходить в основну довжину волосся й кокетливо ховається за вушком.

читайте такожУ моді жіноча стрижка шаллет у стилі 80-х, перед якою не змогла встояти Біллі АйлішЯкщо укорочений боб 2021 для вас - це занадто героїчний крок, на який ви поки не готові зважитися, то орієнтуйтеся на його осучаснену версію – боб до рівня губ або підборіддя. Така стрижка - трохи м'якіша, вона красиво обрамляє обличчя й майже не вимагає зусиль для укладання: все, що вам потрібно, просто акуратно висушити волосся і "вирівняти" проділ.

Стрижка укорочений боб 2021
Стрижка укорочений боб 2021 / Instagram

...Час безповоротно пішов, за спиною – кілька десятків років, а ми все так само, як і наші кумири в 90-х, мрійливо дивимося в майбутнє, хочемо романтики, легкості та неймовірних вражень. Жіноча коротка стрижка боб у стилі 90-х - це не просто данина моді, але й крок назустріч собі та своїм мріям!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти