У моду на літо 2021 увійшли зручні та трохи громіздкі кросівки з 90-х, які обожнювала Леді Ді

1 червня 2021, 21:00
Якщо ви вже давно поповнили ряди прихильниць кросівок, то в сезоні літо 2021 укотре переконаєтеся в тому, що не дарма - ваші почуття до них стануть теплішими!

Ніхто не знає, яким буде літо 2021. Але в ньому на нас точно чекають неймовірні кросівки, в яких життя здасться легким, безтурботним, які подарують крила й надихнуть на прогулянки, походи та подорожі.

І хоча кросівки вже давно стали невіддільною частиною повсякденного життя сучасної жінки, однак увага до них завжди пильна. Всім нам вкрай важливо, щоб кросівки були зручними, а переконавшись в тому, що в них можна йти хоч на край світу, ми готові віддати за них будь-які гроші. Тому що кросівки – це більше ніж взуття, це, без перебільшення, вже стиль життя.

Можна закохатися у розкішні туфлі, але вигулявши їх один раз, забути на роки у шафі. А можна знайти модну пару кросівок, яка з першого погляду розтопить серце, і відразу з магазину захочеться в них бігти додому.

Якщо ви вже давно поповнили ряди прихильниць кросівок, то в сезоні літо 2021 укотре переконаєтеся в тому, що не дарма колись зрадили високим підборам. Ба більше: ваші почуття до кросівок стануть щемними та теплими.

читайте такожУ моду на літо 2021 увійшли слінгбеки – туфлі казкової краси з 40-х, які залишив нам ДіорЯкщо ви стежите за модою, то мали помітити, що кругом панують 90-і. Так ось, в кросівки жіночі цей стиль теж просочився.

Модні кросівки літо 2021
Модні кросівки літо 2021 / Instagram

Зустрічайте - в моду на літо 2021 увійшли громіздкі кросівки на об'ємній підошві, які обожнювала Леді Ді – вона часто світилася на публіці у велосипедках, світшоті та кросівках гігантських розмірів, які нагадували чоловічі аналоги.

читайте такожУ моду на літо 2021 входять божевільні та надзвичайно зручні жіночі сандалі рибалкиЖіночі кросівки, візуально дуже схожі на знамениті "татові кросівки", тільки з "присмаком" ретро - це величезна модна тенденція літа 2021.

Модні кросівки літо 2021
Модні кросівки літо 2021 / Instagram

Модні кросівки 2021 - універсальні, вони стануть чудовим доповненням будь-якого образу: сміливо носіть їх у поєднанні з сукнею, шортами, джинсами і навіть спідницею!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти