У моду на літо 2021 увійшли жіночі шорти в стилі 40-х, які дозволять відчути неймовірну легкість

31 травня 2021, 12:54
У шортах, здається, у нас виростають крила, і незрозуміло звідки з'являється уміння радіти простим речам – співу птахів, шуму морських хвиль та чистому небу.

Літо прийшло, і знову розбудило в нас бажання хвалитися своїми гарними ніжками. А найкраще для цього пасують шорти жіночі! Ба більше: вони дозволяють нам відчути кожною клітиною тіла тепло сонця, а також відчути неймовірну легкість та свободу, які притаманні хіба що дітям. У шортах, здається, у нас виростають крила, і незрозуміло звідки з'являється вміння радіти простим речам – співу птахів, шуму морських хвиль та чистому небу.

Тому шорти вже давно стали одним з найбільш потрібних предметів літнього гардероба. До того ж вони вийшли за межі одягу для відпустки та вихідного дня. Так-так, тепер ви можете впевнено носити їх навіть у місті - не слухайте тих, хто переконуватиме вас у протилежному. Головне, вибрати правильні та модні жіночі шорти.

Звичайно ж, джинсові шорти - знахідка для повсякденного життя: вони практичні й шалено спокусливі, тому вони наповнять ваш образ неймовірною енергією.

Однак для міської суєти, зустрічей з друзями і неквапливих прогулянок містом найкраще зупинити свій вибір на класичних силуетах – м'яких, витончених і трохи грайливих.

Також приділіть увагу тому, з чим ви комбінуватимете шорти жіночі 2021. Тут важливо врахувати один момент: самі собою шорти – це досить сміливий елемент гардеробу, тому верх має бути не зухвалим, спокійним і лаконічним – якщо хочете підняти свій стиль на новий рівень, то намагайтеся не перегинати палицю.

Модні шорти жіночі 2021 – на що звернути увагу

Костюми з шортами

Короткі костюми, які були в моді минулого літа, знову актуальні. Тому якщо у вас вже є комплект, що складається з бермудів та блейзера, то ви у тренді!

читайте такожУ моду з 50-х повернулися карколомні й романтичні спідниці міні і максіМода 2021 "не відпустила" костюми з шортами в небуття, і це дуже тішить! Річ у тім, що такий комплект – відмінна база для безлічі різних стильних та натхненних ансамблів.

Модні шорти 2021
Модні шорти 2021 / Instagram

Шорти бермуди 2021

Якщо вибирати між короткими шортами та бермудами, то знайте, що другі – еталон шику й елегантності. Подовжені жіночі шорти бермуди родом з 40-х цього літа стануть вдалим рішенням для ділових жінок. У моді чорні бермуди, які в дуеті з білою блузкою створюють стильний, невимушений і гармонійний образ.

А якщо вам до душі ретро-стиль, то носіть бермуди з сорочкою-поло. А білі бермуди так і просять яскравого верху, соковитих барв і залитого сонцем пляжу!

Модні шорти 2021
Модні шорти 2021 / Instagram

Джинсові шорти 2021

Ці шорти непідвладні часу, і їх можна поєднувати майже з будь-яким типом верху, від футболок з малюнком до укорочених топів, стильних блузок і мереживних сорочок. Якщо шукаєте варіант, який точно не розчарує, то вибирайте шорти джинсові.

Модні шорти 2021
Модні шорти 2021 / Instagram

Шкіряні шорти 2021

Якщо шукаєте щось стильне та вишукане, то вам потрібні шкіряні шорти – не хвилюйтеся, ви зможете їх носити навіть у теплу літню пору. Зате вигляд у вас буде елегантним і вишуканим. Для повсякденного невимушеного образу поєднуйте чорні шкіряні шорти зі світлим топом.

Модні шорти 2021
Модні шорти 2021 / Instagram

Спортивні шорти 2021

Усі ті, хто взимку та навесні обожнювали спортивний костюм, можуть відкрити для себе спортивні шорти жіночі. У них зручно, вони універсальні й надзвичайно розслаблені.

Модні шорти 2021
Модні шорти 2021 / Instagram

читайте такожУ моду на літо 2021 повернулися джинсові сукні в стилі 90-х, які випромінюють дух свободиЗвичайно, такі шорти - не дуже вдалий варіант для виходу в місто, але якщо дуже сильно хочеться – то чому б і ні, адже такий стиль – все ще у тренді. Поєднуйте спортивні шорти з вільним верхом, щоб створити прекрасний баланс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти