У моду на осінь 2021 прийшла шалено приваблива коротка стрижка гранж-боб у стилі 90-х

12 вересня 2021, 20:40оновлено 13 вересня 2021, 08:32
Гранж-боб - порятунок для тих, хто не хоче витрачати занадто багато часу на укладання. А все тому, що в цьому випадку недосконалість підноситься до небес.

Без стрижки боб життя сучасної жінки немислиме - в тому чи іншому варіанті ця дивовижна зачіска завжди в трендах. Але щоразу вона вривається в моду з новою силою і в несподіваному форматі – немов птах Фенікс відроджується з попелу, так і боб оживає тоді, коли здається, що час його безповоротно йде.

відео дня

Але ніхто нікуди не йде, і навіть простий і, на перший погляд, нудний класичний боб знаходиться на передовій моди 2021!

У сезоні осінь 2021 популярними стали кілька версій боба в стилі жорстких 90-х. Серед них особливо засяяла жіноча коротка стрижка бокс-боб в стилі гранж.

До речі, подарував світові навмисне неохайні зачіски в стилі гранж Курт Кобейн, вокаліст і гітарист рок-групи Nirvana. Сьогодні це стиль, в тому числі й у одязі, якому віддають перевагу ті, для кого комфорт і зручність важливіший, ніж краса та естетика.

Так ось, в основі шалено модної зачіски цієї осені – однакова довжина волосся за всім периметром і шорстка структура, яку створюють в тому числі й за допомогою филірування кінчиків. Це щось на кшталт повної протилежності класичному гладкому бобу.

Звідси у цієї стрижки 2021 з'явилося кілька назв: гранж-боб, шорсткий боб або боб у стилі гранж. Іноді цю зачіску ще називають гранж каре. Але як би ви її не називали, від цього суть не змінюється.

Шорсткий боб - приголомшлива коротка стрижка, яка завдяки легкій природній текстурі стала дуже вдалою!

Боб у стилі гранж осінь 2021: на що звернути увагу

Коротка стрижка жіноча гранж-боб - рятівне коло для тих, хто не хоче витрачати занадто багато часу на укладання. А все тому, що в цьому випадку недосконалість підноситься до небес.

читайте такожУ моді стрижка на середнє волосся боб з чубчиком: смілива і динамічна зачіска для стильного образуНе важливо, наскільки рівна лінія зрізу, головне, щоб пасма і шари стирчали - саме це робить стрижку ще більш невимушеною.

Крім того, має значення довжина волосся – в ідеалі волосся не повинно торкатися плечей.

Кому пасує стрижка боб у стилі гранж?

Будете приємно здивовані, але ця модна стрижка 2021 з чубчиком або без нього не надто вибаглива і пасує всім. І зовсім не важливо, яке у вас волосся - пряме, хвилясте або тонке – гранж боб гармонійно "підлаштується" під будь-яку структуру.

Хоча власниці тонкого і рідкого волосся повинні обов'язково взяти собі цю зачіску на замітку, адже вона додає шевелюрі розкішного природного обсягу.

Укладання в стилі гранж для короткого волосся

Якщо ви вирішите зробити стрижку гранж-боб 2021, то зможете звільнити собі вранці трохи часу, адже особливих зусиль не знадобиться. Гранж зачіска - це справжня свобода!

Жіноча стрижка гранж-боб 2021
Жіноча стрижка гранж-боб 2021 / Instagram

Усе, що потрібно, - це просто нанести гель для укладання або мус на волосся, трохи розпушити волосся пальцями, і все готово. Для укладання шорсткого бобу гребінець вам не потрібен, адже зачіска повинна відрізнятися від акуратного гладкого бобу.

читайте такожМодні жіночі стрижки 2021-2022 на тонке волосся, які легко додають колосальний обсягІ ще. Якщо у вас достатньо сміливості, і вам є що висловити цьому світу, то ця ефектна і модна стрижка жіноча стане вашим прекрасним союзником. І не хвилюйтеся – вона не одноденка, адже 90-і вже кілька сезонів у тренді, і, здається, їх популярність тільки набирає обертів, а отже, стрижки 2022 включатимуть, в тому числі й шорсткий боб.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що в моду на осінь-зиму 2021 2022 прийшла приголомшлива стрижка жіноча повітряний боб, або airy bob. Головною особливістю повітряного бобу є те, що зачіска відмінно пасує кожній жінці, при цьому ні довжина волосся, ні їх структура значення не має.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти