У моду на осінь 2021 увійшли ефектні кардигани в стилі 50-х, від яких неможливо відірвати погляд

13 вересня 2021, 17:05оновлено 24 вересня 2021, 22:16
Украй важливо, щоб в кардигані ви почувалися впевнено - немає нічого гіршого, ніж відчуття дискомфорту і відчуття, що ви не у своїй тарілці.

Є один елемент гардеробу, який завжди потрібно тримати у своїй шафі - це кардиган. По-перше, в ньому завжди затишно, по-друге, це невимушена альтернатива блейзеру, і його можна поєднувати майже з будь-яким одягом.

Кардигани жіночі можна носити цілий рік, але по-справжньому вони потрібні й популярні тільки восени, коли холоди починають неквапливо оточувати нас, а теплі дні віддаляються й розчиняються, як ранковий туман.

Якщо ви з тих, хто давно зрозумів силу кардиганів, здатних легко змінити будь-який образ і додати йому особливого шарму, то радійте: ваш золотий час настав!

А всі ті, хто ще не визначився з вибором цікавої моделі, що викликає приємне хвилювання в душі, в сезоні осінь 2021 ймовірніше знайдуть те, що шукали, і в цю дивовижну пору матимуть стильний вигляд..

Уже сьогодні в магазинах можна побачити безліч різних виробів на будь-який смак: довгі, короткі, надзвичайно широкі й витончені, лаконічні і яскраві кардигани 2021 осінь - усі вони готові стати вашим надійним "другом", який завжди зігріє та швидко підійме ваш стиль на новий рівень!

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли довгі сукні казкової краси, в яких дуже теплоЗвичайно ж, смаки у всіх різні. Проте вкрай важливо, щоб в кардигані ви почувалися впевнено - немає нічого гіршого, ніж відчуття дискомфорту й відчуття, що ви не у своїй тарілці.

Модні кардигани осінь 2021 жіночі: на що звернути увагу

У моді короткі кардигани в стилі 50-х і 60-х років

Багато жінок вважають за краще стриманіші й трохи елегантні моделі, і спеціально для них в моді кардигани в стилі 50-х або 60-х років. Це традиційний короткий крій, виріз напівкруглий або V-подібний, та дрібні ґудзики. Ідеально ці модні короткі кардигани 2021 поєднуються з щільними спідницями та штанами.

Модні кардигани осінь 2021
Модні кардигани осінь 2021 / Instagram

У тренді кардиган в'язаний з капюшоном

Якщо вам ближче спортивний стиль, то шукайте трохи подовжений кардиган в'язаний з капюшоном. Водночас структура кардигана має бути трохи грубою, а рукава – величезними. У дуеті зі спортивними штанами вийде карколомний образ!

Модні кардигани осінь 2021
Модні кардигани осінь 2021 / Instagram

Кардигани з кишенями все ще в моді

Чудовою базою для повсякденного образу стануть модні кардигани жіночі з кишенями. Вони мають відмінний вигляд в дуеті з укороченими або класичними прямими джинсами. Додайте кросівки і будете на висоті! До речі, такий кардиган можна доповнити паском - зараз це модно!

У показі колекції одягу CELINE осінь-зима 2021 2022 представлені модні кардигани:

Модні кардигани оверсайз 2021

Мода осінь-зима 2021-2022 все ще не готова попрощатися з безрозмірними речами, адже вони дарують всім жінкам світу таке важливе відчуття захисту і внутрішньої сили, й водночас роблять їх дуже зворушливими й тендітними. Саме тому нам не обійтися без кардиганів, які здаються на кілька розмірів більшими, ніж треба.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли незвичайні кросівки жіночі з яскравими акцентамиПоєднуйте кардиган XXL з вузькими штанами або легінсами, які цього року знову повернулися в моду. Навіть не уявляєте, як ефектно це виглядає: широка верхня частина і мініатюрний низ!

Модні кардигани осінь 2021
Модні кардигани осінь 2021 / Instagram

Писк сезону - кардигани жіночі 2021 з принтами

Її величність Мода 2021 намагається всіляко компенсувати нам відсутність різних святкових заходів через нескінченні карантинні обмеження, тому в осінньо-зимовому сезоні багато речей, витканих з соковитих фарб і блиску.

Жіночі кардигани не виняток, тому в моді дуже красиві кардигани в клітинку, яскраві кардигани зеленого, рожевого, помаранчевого та блакитного кольорів, а також моделі з цікавими принтами, наприклад, барвистими квітами або узорами, від яких неможливо відірвати погляд.

Ефектні кардигани можете побачити у фантастичному показі колекції одягу Dolce & Gabbana осінь-зима 2021 2022:

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що жилети будуть всюди цієї осені і взимку, і вибір варіантів всіх вразить. Спеціально для сезону осінь зима 2021 2022 дизайнери одягу створили багато цікавих моделей. Зокрема, в моді жилети з теплою підкладкою, в яких є щось домашнє, просочене нашим дитинством.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти