У моду на осінь 2022 входить дивовижна зачіска, яку можна зробити за 1 хвилину

26 серпня 2022, 18:37
Низький пучок стане яскравим трендом зачісок осені 2022 року. Ця приголомшлива зачіска відмінно омолоджує образ і її можна зробити навіть на коротке волосся.

Ми з вами знаходимося на порозі осені, а це означає, що можна сміливо починати планувати осінній образ і вивчати модні зачіски 2022.

відео дня

Ось наймодніша жіноча зачіска, яку можна буде побачити всюди цієї осені – подивіться і надихніться для створення маленького шедевра на своїй голові!

Низький пучок стане головним трендом прийдешнього сезону, і зовсім не випадково: ця стильна зачіска жіноча останнім часом досить часто фігурує на подіумах. Її вже сьогодні вибирають знаменитості, модниці і всі ті, кому подобається виглядати ефектно і безтурботно, особливо в ті дні, коли часу на укладання волосся дуже мало.

Маєте сумніви, що ця модна зачіска 2022 саме для вас? А ви хоча б раз заради цікавості спробуйте закрутити волосся в пучок, і відразу відчуєте неймовірну магію цієї приголомшливої зачіски.

Головною перевагою пучка є те, що його можна створити на волоссі будь-якої довжини. Крім того, ця зачіска відмінно омолоджує образ і може стати рятувальним кругом для тих, хто поки не може визначитися, яку стрижку зробити.

Як зробити простий низький пучок

Для того, щоб зробити низький пучок на довге волосся, вам не знадобляться якісь особливі навички. Все, що потрібно - це зібрати волосся в класичний низький хвіст, загорнути волосся в пучок (булочку) і закріпити його шпильками.

Модна зачіска низький пучок 2022
Модна зачіска низький пучок 2022 / Instagram

Низький пучок на середнє волосся теж роблять за такою ж схемою - волосся потрібно зібрати ззаду і зробити пучок. При цьому врах*йте, що в сезоні осінь 2022 на особливу увагу заслуговує акуратний пучок і максимально гладке волосся. Але якщо вам до душі невимушений стиль, то можете зробити недбалий пучок.

Модна зачіска низький пучок 2022
Модна зачіска низький пучок 2022 / Instagram

Як зробити недбалий пучок за 1 хвилину

Додати образу легкості можна за допомогою одного простого трюку: коли ви зібрали волосся у хвіст і закрутили пучок, потрібно деякі пасма трохи витягнути з пучка. Вийде чарівна зачіска в стилі бохо.

Модна зачіска низький пучок 2022
Модна зачіска низький пучок 2022 / Instagram

Як зробити гарний пучок швидко

Якщо ви хочете зробити цю зачіску ще простішою для себе, то можете просто закріпити пучок за допомогою гумки для волосся в стилі 80-х. Це не тільки практично - на все піде не більше 1 хвилини, але і надає додаткового обсягу вашому волоссю й особливого шарму. Такі гумки зараз повернулися в моду, тому сміливо можете взяти їх на озброєння.

Модна зачіска низький пучок 2022
Модна зачіска низький пучок 2022 / Instagram

Як зробити пучок з короткого волосся

Коротке волосся - зовсім не перешкода для цієї модної зачіски 2022. Якщо у вас коротка стрижка, ви можете зробити імітацію низького пучка, затягнувши волосся назад гелем і дозволивши йому зібратися на потилиці.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти