У моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися дивовижні та трішки дивні чоботи з 1920-х

15 вересня 2021, 17:25
Веселі та неординарні, модні ковбойські чоботи здатні повністю змінити будь-який образ, навіть самий стриманий.

Ми можемо тільки здогадуватися про те, якою буде осінь і зима в сенсі погоди, але чоботи ми точно носитимемо! І зараз саме час підібрати собі ефектну модель, яка стане прикрасою і родзинкою нашого образу. Зокрема, однією з найвигідніших покупок сезону можуть стати жіночі ковбойські чоботи родом з 1920-х, коли була золота пора музичного жанру кантрі. Нарешті вони змогли підійнятися на вершину моди і закріпитися там.

Хоча шлях цей був довгим і тернистим! Уже кілька років дивовижні і трохи дивні ковбойські чоботи жіночі то поверталися в моду, то безслідно кудись зникали.

Виявилося, це була тільки підготовка підґрунтя для гучного повернення! Мода осінь-зима 2021 2022 впустила ковбойські чоботи через парадні двері, тому готуйтеся до того, що вони будуть всюди!

Водночас врах*йте, чоботи в стилі вестерн постійно змінюються - розквітають, немов яскраві квіти, і чарують всіх навколо своїми неймовірними барвами і фантастичними візерунками.

Звичайно ж, це модне жіноче взуття осінь-зима 2021 2022 завжди актуальне – бо вона вже давно перейшла до рангу класики, яка актуальна цілий рік. Але потрібно трохи сміливості, щоб носити чоботи в стилі вестерн навіть тоді, коли їх популярність тане, як перший сніг.

Ковбойські чоботи осінь-зима 2021 2022 однаково добре пасують як для повсякденного образу, так і для урочистих випадків. Можете поєднувати їх і з джинсами, і зі штанами, і навіть з сукнями та спідницями - на виході виходить дуже креативна естетика! За універсальність й оригінальний дизайн можна пробачити цим чоботям чимало, і навіть полюбити!

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися незвичайні штани, які можна носити з сукнеюМодні ботильйони жіночі в стилі Дикого Заходу характеризуються загостреним носком і скошеною блоковою п'ятою. Всі ті, хто цінує лаконічність й універсальність, можуть взяти на озброєння моделі класичних кольорів – чорну або коричневу.

У моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися дивовижні та трішки дивні чоботи з 1920-х
Модні ковбойські чоботи 2021-2022 / Instagram

Але якщо мета - здивувати всіх довкола, і крокувати світом, як королева, найкраще орієнтуватися на приголомшливі ковбойські чоботи 2021 з принтами тварин, феєричними квітами або металевими акцентами, які покликані подарувати нам свято!

У показі неймовірно красивої колекції одягу Isabel Marant осінь-зима 2021 2022 знайдете розкішні ковбойські чоботи:

Веселі й неординарні, модні ковбойські чоботи здатні повністю змінити будь-який образ, навіть найстриманіший. Тільки не забувайте отримувати від цього стилю задоволення. Ба більше:, не варто ставитися до нього занадто серйозно. Зрештою, це Дикий Захід!

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 повернулися неймовірні джинси в стилі жорстких 90-х і іронічних 70-хРаніше йшлося про те, що тенденції взуття осінь-зима 2021 2022 ламають стереотипи, інакше й не поясниш, чому в моду входять гумові чоботи. Їх піднесли на п'єдестал дизайнери для того, щоб погода більше не ставала для нас перешкодою, і ми могли більше часу проводити на вулиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти