У моду на осінь-зиму 2021 2022 входять незвичайні чоботи і сабо з хутром

31 серпня 2021, 19:36оновлено 3 вересня 2021, 15:44
Модне взуття осінь-зима 2021 2022 викликає дуже суперечливі та неоднозначні емоції.
У моду на осінь-зиму 2021 2022 входять незвичайні чоботи і сабо з хутром
У моду на осінь-зиму 2021 2022 входять химерні волохаті чоботи / Instagram

Мода осінь-зима 2021 2022 здивує вас і, можливо, зруйнує ваше звичне уявлення про те, що означає вдягатися модно. Зараз як ніколи стає актуальною стара, як світ, фраза – "чим страшніше - тим модніше".

Потворні речі, які змушують на мить зупинитися, і в стані легкого жаху уявити себе у всьому цьому, не залишають шансів пройти повз. Зокрема, модне взуття осінь-зима 2021 2022 викликає дуже суперечливі та неоднозначні емоції. Зрештою, розумієш, що все це схоже на бутафорію, і вже не можеш сприймати серйозно.

Напевно, в цьому і є головне завдання її величності Моди - виштовхнути нас за рамки, шокувати і навіть розвеселити. Просто неможливо занадто серйозно ставитися до взуття, яке входить в моду на прийдешній осінньо-зимовий сезон.

Отже, зустрічайте - в моду на осінь-зиму 2021 2022 повертаються зимові капці. Звичайно, це не новинка – хутряні капці були в трендах у 2015 році. Здавалося, їх час минув безслідно. Але ні, цього року дизайнери вирішили "вигнати" нас на сніг і холод у взутті схожого толку.

Загалом, ця модна тенденція цілком пасує під ті реалії, в яких опинився світ останнім часом – нескінченні карантинні обмеження, домашній одяг і капці, з якими багато хто з нас майже не розлучаються, бо працюють віддалено вдома. Так домашній стиль перекочував на вулицю. Звичайно, це не просто домашні капці, а просто варіація на тему, щедро "нафарширована" теплим хутром, щоб було комфортно, коли погодні мінуси панують довкола.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021-2022 входить одяг кольору фуксії, блідої троянди і весняного озераЩоправда, таке взуття зима 2021 жіноче навряд чи підійде для тих днів, коли йтиме мокрий сніг і навіть дощ, але в сухий морозний день цілком буде доречне.

Ще однією новинкою сезону стануть пухнасті сабо з теплою хутряною підкладкою. При цьому навіть не сподівайтеся, що це будуть ті сабо на зручних підборах, які увійшли в моду навесні. Наймодніші сабо осінь-зима 2022 йдуть на високих підборах.

Зокрема, такі ми бачили у фантастичному показі MiuMiu осінь-зима 2021 2022.

Найкраще в нових зимових сабо - це те, що на відміну від зимових капців, ми носитимемо їх з товстими вовняними панчохами! Панчохи - ще одна величезна модна тенденція зими 2021 2022 року.

Крім того, в моду вриваються волохаті чоботи жіночі. Зокрема, модний бренд MiuMiu не зупинився на сабо, і представив цілу серію загадкових коротких і високих довгошерстих чобіт, які в холодну і морозну погоду, попри химерний дизайн, здаватимуться для багатьох знахідкою. Жіночі кошлаті чоботи можна поєднувати як зі штанами, так і зі спідницями.

читайте такожУ моду на осінь зиму 2021 2022 входять дуже широкі джинси і лижний стиль з нотками гламуруРаніше йшлося про те, що тенденції взуття осінь-зима 2022 року ламають стереотипи, інакше і не поясниш, чому в моду входять гумові чоботи. Їх піднесли на п'єдестал дизайнери для того, щоб погода більше не ставала для нас перешкодою, і ми могли більше часу проводити на вулиці. На підборах або без, яскраві і не дуже, короткі і до коліна - гумові чоботи точно створять фурор цієї осені і взимку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти