У моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли незвичайні кросівки жіночі з яскравими акцентами

12 вересня 2021, 17:33
Мода нещадна, і легко прощається з будь-якими тенденціями, навіть найгучнішими. Зокрема, "потворні кросівки відходять у минуле. Але лайт версія все ж є!

Нікого більше не дивують кросівки в поєднанні зі спідницями й акуратними штанними костюмами. А це означає, що вони остаточно і безповоротно стали частиною нашого гардеробу. Однак це зовсім не означає, що місце під кросівками на вершині модного Олімпу захиталося! Анітрохи!

відео дня

Річ у тім, що кросівки жіночі є невіддільною частиною вуличного стилю одягу, і користуються широкою популярністю.

Інша справа, що Мода нещадна, і легко прощається з будь-якими тенденціями, навіть найгучнішими. Зокрема, грубі кросівки, які називають "потворними" або "татовими", ось-ось зникнуть з полиць магазинів, і стануть історією. Принаймні, зараз у бабці Моди на них планів немає!

А ті моделі, які зараз з легкої подачі дизайнерів повинні прикрасити наше життя, плавно перейдуть і до наступного модного сезону, тому можете сміливо в них інвестувати.

Модні кросівки 2021-2022 жіночі: на що звернути увагу

У моді кросівки з яскравими деталями

Зручність - це добре, але іноді цього мало. І дизайнери прекрасно це розуміють. Саме тому цієї осені і прийдешньої зими в моді будуть кросівки, щедро прикрашені яскравими колірними акцентами, наприклад, неоново-жовтими, рожевими або зеленими. До того ж акценти можуть бути на будь-якій частині взуття - головне те, що ці деталі роблять кросівки жіночі чарівними і барвистими.

Зараз, коли світ знову стоїть на порозі карантинних обмежень, а за спиною – довгий шлейф нереалізованих планів, такі незвичайні кросівки стануть знахідкою для багатьох. Без перебільшення, це найкращі кросівки 2021.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли довгі сукні казкової краси, в яких дуже теплоЩоправда, перед тим, як купувати ці модні кросівки осінь 2021, врах*йте, що вони дуже швидко можуть вам набриднути – як, власне, і все яскраве. Крім того, барвисті моделі важче поєднувати з іншим одягом.

Модні кросівки 2021 жіночі
Модні кросівки 2021 жіночі / Instagram

У моду повернулися кеди

Вони переможно повернулися і святкують з цього приводу! Хоча справедливості заради відзначимо, що кеди ніколи насправді не зникали, просто тепер вони знову на піку. Чорно-біла класика заслуговує на особливу увагу, але рожеві або зелені кеди жіночі 2021 2022 також можуть стати відмінним доповненням вашого стильного образу.

Модні кросівки 2021 жіночі
Модні кросівки 2021 жіночі / Instagram

Писк сезону - високі кросівки жіночі

Ці трендові кросівки 2021 підкорили багатьох тим, що вони зроблені у стилі ретро, і водночас виглядають спортивними і дуже надійними. Вони особливо добре поєднуються з не дуже спортивними комбінованими костюмами, наприклад, широкими штанами в дуеті з піджаком або сукнею максі. Звичайно ж, такі кросівки відмінно доповнять будь-який образ з джинсами.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дивовижні пальта і пуховики невимовної красиЩоправда, є у високих кросівок один мінус, і він істотний: вони візуально роблять ваші ноги на кілька сантиметрів коротшими.

Модні кросівки 2021 жіночі
Модні кросівки 2021 жіночі / Instagram

У тренді - бігові кросівки

Модні бігові кросівки осінь-зима 2021-2022 - це лайт версія "потворних" кросівок. В їх основі - функціональність, тому дизайн навряд чи вас вразить: він стриманий, без різких акцентів, і навіть колір – спокійний і нейтральний. Бігові кросівки вдало поєднуються з сукнями максі і спідницями міді.

Модні кросівки 2021 жіночі
Модні кросівки 2021 жіночі / Instagram

Усе ще в моді білі кросівки 2021 жіночі

Якщо вам більше подобаються базові кросівки, які дійсно можна поєднувати з будь-яким одягом, то вибирайте білі кросівки на невеликій платформі. До всього іншого вони додадуть вашому образу елегантності. Крім того, білі кросівки жіночі під сукню пасують ідеально.

Модні кросівки 2021 жіночі
Модні кросівки 2021 жіночі / Instagram

Раніше йшлося про те, що тенденції взуття осінь-зима 2022 роки ламають стереотипи, інакше і не поясниш, чому в моду входять гумові чоботи. Їх піднесли на п'єдестал дизайнери для того, щоб погода більше не ставала для нас перешкодою, і ми могли більше часу проводити на вулиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти