У моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дуже теплі жіночі шапки незвичайної краси

25 вересня 2021, 17:56
Не поспішайте робити ревізію у своєму гардеробі та прощатися з шапками, які ви носили минулого сезону - деякі моделі все ще у тренді. Але є й новинки.

Осінь вже продемонструвала нам свою міць, і розбудила в нас сильне бажання утеплятися - вийти без шапки на вулицю стає неможливо! Перші холодні дощі змили всі наші ілюзорні думки про літо - про нього залишилися тільки спогади. Тепер наші погляди спрямовані тільки вперед, і наша головна мета - легко перезимувати, і щоб холодної пори ми мали чудовий вигляд, раділи життю і... не мерзли! Ми не можемо нічого сказати про настрій, який у вас буде цієї осені і взимку, але модні шапки 2021 2022 вас точно приємно здивують і подарують таке приємне відчуття затишку!

Водночас не поспішайте робити ревізію у своєму гардеробі і прощатися з варіантами, які ви носили минулого сезону.

Річ у тім, що модні головні убори 2022 - це мікс з уже звичних моделей, які ми встигли полюбити і носили в останні кілька сезонів, і незвичайних новинок, які без перебільшення підкорять найвимогливіші серця!

Щоправда, коли на вулиці панують "мінуси", єдине, що має значення – це те, наскільки жіноча модна шапка зігріває.

Проте, осінь і зима не завжди екстремальні, тому вам просто не обійтися без гарної моделі, яка викликатиме у вас захват, і яку ви носитимете з задоволенням.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які модні шапки 2022 жіночі заслуговують на особливу увагу цього осінньо-зимового сезону, а в нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки для розуміння трендів без зайвих слів.

Жіночі головні убори осінь-зима 2021 2022: на що звернути увагу

У моді хутряні шапки жіночі

Якщо ви уважно стежите за модою, то повинні були помітити, що вже кілька років поспіль хутро в тренді: воно прикрашало сумки та взуття. Тому морально всі вже були готові до того, що жіночі шапки хутряні опиняться на вершині моди. Сучасні моделі зимових шапок зі штучного хутра підкуповують оригінальністю і витонченістю.

Зокрема, у фантастичному показі колекції Givenchy осінь-зима 2021 2022 побачите незвичайні хутряні шапки з козирком:

Хіт сезону - в'язані шапки 2021-2022

Цієї осені і взимку можете сміливо продовжувати носити в'язані шапочки – маленькі і не дуже. Чим простіша модель - тим краще. Повсякденні, теплі та дуже практичні моделі без претензії на шик та екстравагантність - це найпопулярніші зимові шапки жіночі.

читайте такожУ моду на осінь 2021 увійшли ефектні кардигани в стилі 50-х, від яких неможливо відірвати поглядЗрештою, в період пандемії реальність скинула з себе маску зайвої вишуканості і помпезності, і на перший план вийшли прості силуети.

У показі колекції Altuzarra осінь-зима 2021 2022 знайдете модні в'язані шапки для жінок, від яких складно відірвати погляд:

У моду вривається кепі-картуз жіночий

Усі шанувальниці легендарного Куджо Джотаро з популярного аніме "Неймовірні пригоди Джо Джо" будуть цього року щасливі, адже в тренди вибилися шапки, що дуже нагадують головний убір їх кумира.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли незвичайні спідниці в стилі 30-х, які потрібно "приборкати"Ці шапки називають по-різному - кепі, картуз, фуражка, кашкет і берет з козирком, але в будь-якому разі в їх основі - чоловіча шапка, яка жінці додає особливого шарму.

Картузи незвичайної краси знайдете в показі колекції одягу Etro осінь-зима 2021 2022:

Снуд та балаклава у тренді

Ці жіночі шапки зима 2022 стануть порятунком для тих, хто обожнює універсальні речі. Їх можна носити просто як шарф, якщо раптом потепліло, і можна легко накинути на голову, якщо раптово підійнявся холодний вітер. А деякі моделі навіть прикриють рот у сильну холоднечу.

У показі казкової колекції одягу Miu Miu осінь-зима 2021 2022 знайдете приголомшливі та дуже теплі жіночі шапки снуд:

Модні головні убори 2021-2022: які ще шапки в тренді

  • У моду повернулися шапки вушанки жіночі.
  • У моду увійшли шапки відра в стилі 90-х.

Раніше йшлося про те, що модні пальта осінь-зима 2021 2022 можна поєднувати з будь-яким одягом, і це обов'язково вас порадує. У тренді як подовжені варіанти, так і моделі трохи нижче коліна, які додають образу витонченості. Також в моді чорне пальто і моделі в клітинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти