У моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли стильні чоловічі стрижки, сила яких у невимушеності

4 жовтня 2021, 15:22оновлено 5 жовтня 2021, 17:30
Класичні чоловічі стрижки у стилі 50-х і 60-х, в основі яких виголені скроні та красиве укладання зверху, вже не вражають сучасних мачо.

Нарешті мода зробила ще одне коло, і стало зрозуміло, які чоловічі стрижки зараз в моді. Ба більше: вже зараз вималювалися потужні тенденції, які впевнено перекочують у 2022 рік. Водночас деякі чоловічі короткі стрижки 2021 стають історією - звичайно, ви все ще можете продовжувати стригти фейд, андеркат, британку або канадку, але з такими зачісками вже не сподівайтеся на звання "модника".

відео дня

Напевно, ні для кого вже не секрет, що класичні чоловічі стрижки короткі у стилі 50-х і 60-х, в основі яких виголені скроні і красиве укладання зверху, вже не вражають сучасних мачо. Всі дуже сильно втомилися від ідеальних зачісок, за якими приховано багато фальші.

Крім того, останнім часом через карантинні обмеження багато чоловіків переосмислили значущість стрижки. Так непомітно в тренди вирвалися сучасні чоловічі стрижки середньої довжини. А ті, кому вистачило терпіння, відкрили для себе чоловічі стрижки на довге волосся.

Сьогодні в моді безліч різних чоловічих зачісок - від дуже сміливих коротких до ефектних довгих. За такої великої кількості варіантів вирішити, яку стрижку вибрати, може бути непросто. Тут головне, слухати своє серце - воно точно підкаже, який вигляд ви повинні мати цієї осені і взимку.

Для того, щоб йти в ногу з модою, ознайомтеся з нашою добіркою, в якій зібрані три модні та стильні чоловічі стрижки 2021-2022 – вони легко підіймуть ваш стиль на новий рівень.

Модні чоловічі стрижки 2021-2022: на що звернути увагу

У моді чоловіча стрижка середньої довжини бро флоу

Якщо ви віддаєте перевагу короткому волоссю, або вже дуже довго відрощуєте локони, але ніяк не визначитеся, де "золота середина", то цей варіант стане для вас знахідкою. В основі стрижки Bro Flow - волосся середньої довжини: воно в міру коротке, але і не дуже довге. Таким чином ви отримуєте універсальний варіант і на роботу, і для відпочинку.

читайте такожУ моді короткі чоловічі стрижки фокс хоук з 70-х та андеркат з 60-х: фотоСтильна, дуже сучасна і невимушена стрижка бро флоу в сезоні осінь-зима 2021 2022 не вимагає особливих зусиль для укладання – а це, погодьтеся, ще один плюс, адже зранку можна заощадити купу часу.

Модні чоловічі стрижки 2021-2022
Модні чоловічі стрижки 2021-2022 / Instagram

У тренді чоловіча коротка стрижка маллет 2021 2022

Знаменита стрижка маллет у стилі 80-х, яку багато хто ненавидить, продовжує штурмувати модний Олімп, і перші результати вже є: зачіска набирає популярність. Щоправда, в моді сучасна варіація стрижки маллет, в основі якої – чубчик і набагато коротше волосся, ніж у класичної зачіски. Якщо вам подобаються чоловічі стрижки з чубчиком вперед, то в сезоні осінь-зима 2021 2022 це найкраща пропозиція.

Крім того, маллет чоловічий короткий пасує всім чоловікам, незалежно від віку, форми обличчя та структури волосся - тому сміливо вибирайте її, експериментуйте і міняйтеся. Такі зміни в житті завжди на краще.

Модні чоловічі стрижки 2021-2022
Модні чоловічі стрижки 2021-2022 / Instagram

У моду увійшла незвичайна стрижка еБой

Цю чоловічу стрижку подарував світу ТікТок - саме там вірусним став певний образ електронного хлопця з волоссям, яке розтікається по боках як фіранки. Своєю чергою до ТікТок цей тренд прийшов зі світу популярних аніме, герої яких славляться зачісками фантастичної краси. Так от, щоб хоч якось відповідати образу цього електронного хлопчика, молодь прийняла альтернативну моду, в основі якої – експерименти з волоссям і стиль гранж з 90-х.

читайте такожЯк зробити чоловічу стрижку машинкою самому: 7 простих кроківТому сьогодні чоловіча стрижка E-boy - це вже збірний образ, адже так вже називають нестандартні зачіски, які дозволяють підкреслити свою індивідуальність.

Модні чоловічі стрижки 2021-2022
Модні чоловічі стрижки 2021-2022 / Instagram

Проте у класичному розумінні стрижка чоловіча Ебой – це сучасний варіант знаменитої зачіски Леонардо Ді Капріо. Однак волосся не потрібно укладати ідеально, воно повинно лягати природно - в цьому сила стрижки і її чарівність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти