У моду на осінь-зиму 2022 2023 входить приголомшлива жіноча стрижка на середнє волосся для всіх

18 серпня 2022, 03:15
Готуйтеся до змін, адже вже скоро сміливі жіночі стрижки підуть в минуле. Тренди зачісок 2022 2023 змусять нас по-новому поглянути на лаконічні силуети.

Попри все її величність Мода ніколи не стоїть на місці, при цьому вона завжди намагається нас здивувати. І якщо ви зараз замислюєтеся про те, яку стрижку зробити, то зверніть увагу на один приголомшливий варіант, який повертається в тренди.

Модні стрижки 2022-2023 - це невелика подорож у минуле, де панує природна краса. Ще трохи, і ми попрощаємося з зачісками, які були чимось на кшталт виклику суспільству

відео дня

Якщо пам'ятаєте, в останні кілька років, коли на світ звалилося випробування під назвою пандемія, то в моду повернулися сміливі і трохи екстремальні стрижки, які викликали неоднозначні емоції. Багато жінок дозволили собі експерименти з волоссям - на тлі того, що відбувається, вони були, немов ковток свіжого повітря і подарували можливість хоча б якось урізноманітнити своє життя, що було пронизане постійними обмеженнями.

Модна стрижка 2022-2023 лоб
Модна стрижка 2022-2023 лоб / Instagram

Сьогодні ми з вами стоїмо на порозі прощання зі знаменитою стрижкою маллет, різними багатошаровими зачісками, стрижкою вовка і стрижкою восьминіг. Всі ці незвичайні стрижки стають історією, а якщо ви хочете бути в тренді, тоді прийміть зміну тенденцій і готуйтеся до повернення простих, лаконічних і природних силуетів.

Хоча є і те, що залишиться без змін - це середня довжина. Модні стрижки 2022 на середнє волосся настільки сильно зачарували всіх жінок світу своєю універсальністю, що легко від них навряд чи вийде відмовитися. Тим більше, що стрижки середньої довжини популярні не менш як десять років.

Зустрічайте: у сезоні осінь-зима 2022 2023 знову в центрі уваги буде стрижка на середнє волосся лоб або подовжений боб.

Модна стрижка 2022-2023 лоб
Модна стрижка 2022-2023 лоб / Instagram

Середня довжина пануватиме на вершині модного Олімпу в сезоні осінь-зима 2022 2023, а на особливу увагу заслуговують зачіски, коли волосся акуратно підстрижене по одній довжині, як ви вже змогли здогадатися, середній. При цьому ви можете носити волосся прямим, а можете додати йому легкості і руху. Крім того, в майбутньому сезоні знову актуальним буде ефект мокрого волосся.

Модна стрижка 2022-2023 лоб
Модна стрижка 2022-2023 лоб / Instagram

Але це ще не все. Є ще одна велика модна тенденція, на яку потрібно звернути увагу - це бічний проділ. В останні кілька років проділ по центру був шалено популярним, але і тут все змінюється: тепер на передову моди виходить цікавий бічний проділ, який додає образу родзинку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти