У моду на весну-літо 2022 повернулися трохи легковажні спідниці з романтичних 60-х

13 лютого 2022, 15:26
Мініспідниці фігурують в показах весняно-літніх колекцій 2022 багатьох відомих дизайнерів, тому навіть не сумнівайтеся - без них тепла пора буде немислима.

2022 рік запам'ятається нам поверненням мініспідниці і заниженої талії. Утім, до цього все йшло, адже протягом останніх кількох років ми вже впустили до свого життя укорочені светри й топи, які відкривали світу смужку оголеного живота. Але цього, здається, виявилося мало, і ми ніби хочемо повністю позбутися всього зайвого, що нас обтяжує, в тому числі й від одягу.

Отже, короткі спідниці родом з романтичних 60-х повернулися в моду, і вони – це все, що нам буде потрібно у 2022 році для того, щоб виглядати стильно. Вони фігурують в показах весняно-літніх колекцій багатьох відомих дизайнерів, тому навіть не сумнівайтеся – без них тепла пора буде немислима.

Ба більше, наймодніші спідниці весна-літо 2022 – екстремально короткі, і для багатьох жінок вони стануть висотою, яку підкорити складно, адже в їх основі – легковажна занижена талія. Мікроспідниці візуально більше схожі на пасок, який прикриває тільки невелику смужку на рівні стегон. Відверто кажучи, це варіант виключно для тих, хто готовий стати центром Всесвіту і не проти продемонструвати оточенню свою фігуру.

Модні мініспідниці 2022 представлені в приголомшливому показі Miu Miu весна-літо:

Щоправда, її величність Мода 2022 прихильна до нас, і не заганяє в певні рамки. Тому для всіх тих, хто любить більш стримані варіанти, в моді мініспідниці із завищеною талією. Звичайно, такі моделі відкривають більше можливостей для створення повсякденного або ділового образу.

Модні мініспідниці 2022
Модні мініспідниці 2022 / Instagram

На особливу увагу прийдешнього весняно-літнього сезону заслуговують костюми з короткими спідницями - вони стануть знахідкою для тих, хто обожнює виглядати, як з голочки. При цьому мова не йде про класично приталені мініспідниці – цього року на вершині моди виявляться різні силуети, в тому числі пишний, укорочений футляр, плісе, трапеція, на запах. Ці модні спідниці 2022 весна-літо крім піджаків можна носити в дуеті з куртками-бомберами і толстовками.

У дивовижному показі колекції Dior весна-літо 2022 знайдете багато зразків модних коротких спідниць і костюмів зі спідницями:

Багатьом жінкам неодмінно повинні сподобатися мініспідниці 2022, які в новому сезоні досить різноманітні: шкіряні, джинсові, з тропічними, твариннимими, картатими принтами і з ефектом металік.

Що стосується колірної гами, то в тренді спідниці таких відтінків: жовтий, молочний, бежевий, рожевий, помаранчевий, фіолетовий, м'ятний, бірюзовий, бузковий, білий і чорний.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти