У моду на зиму 2022 повернулася коротка стрижка незвичайної краси французький боб з 60-х

10 грудня 2021, 08:40
Кожна жінка може взяти на озброєння стрижку французький боб з чубчиком 2022, адже ця зачіска не надто вибаглива.

Є жіночі стрижки, які закохують в себе з першого погляду, і французький боб – це якраз той випадок. На порозі нового року ця дивовижна класика родом з 60-х знову стала шалено популярною, і, без перебільшення, вона буде однією з найбільш трендових наступного сезону.

відео дня

Жіноча стрижка французький боб 2022 є уособленням невимушеності, і саме в цьому її принадність. Коли ваше волосся трохи скуйовджене і розпатлане, то це надає вам дуже природного вигляду, який популярний у Франції.

Стрижка французький боб-каре трохи нагадує звичайний короткий боб до підборіддя з чубчиком до лінії брів. Але відмінності все ж є, і вони істотні. Зокрема, французька варіація бобу - це насамперед креативна текстура і хвилясте волосся. А разом з чубчиком виходить фантастичне поєднання, від якого неможливо відірвати погляд. Напевно, це найідеальніше поєднання чубчика і короткого волосся, яке тільки можна уявити.

Кожна жінка може взяти на озброєння стрижку французький боб з чубчиком 2022, адже ця зачіска не надто вибаглива і пасує всім незалежно від форми обличчя і структури волосся.

Головне, знайти перукаря, який зуміє створити фірмові "посічені" кінчики – вони виглядають так, ніби їх випадково відрізали ножем. Ще потрібно створити невидимі шари для природного руху волосся. І жодного ефекту ідеально прямих кінчиків!

Стрижка французький боб 2022
Стрижка французький боб 2022 / Instagram

Зате коли вас пострижуть правильно, то не потрібно буде щоденно укладати волосся. Водночас врах*йте, що жодне укладання не створить ілюзію французького бобу. Без сумніву, модні стрижки 2022 на коротке волосся з появою приголомшливого паризького боба невимовно збагатилися.

Якщо вам вже сподобався французький варіант боба, то переконані, що він не залишить вас байдужою. Ця модна стрижка 2022 жіноча має природну текстуру і її абсолютно не псує легкий безлад.

Стрижка французький боб 2022
Стрижка французький боб 2022 / Instagram

Ба більше: вам не потрібно постійно оновлювати стрижку. У міру росту волосся ви можете поступово перейти в подовжений французький боб, який теж у тренді. А якщо вам вдасться відростити модний чубок-фіранку, то отримаєте подвійний хіт!

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти