У моду на зиму 2022 повернулися теплі черевики жіночі надзвичайної краси з непередбачуваних 60-х

21 грудня 2021, 21:49
Модні черевики 2022 амфібії - це подарунок її величності Моди, який вона "привезла" нам з далекої подорожі за натхненням у 60-ті.

Узимку, коли здається, що погода всіляко налаштована зіпсувати всі ваші плани, справжнім порятунком можуть стати дивовижні черевики амфібії. Навіть у найлютіший мороз, сніг та зливу, що переходить в лід, це надзвичайно зручне зимове взуття жіноче 2022 готове йти з вами, як вірна подруга, хоч на край світу. Ба більше: воно здатне без особливих зусиль підійняти будь-який образ на новий рівень, адже неможливо встояти перед його ефектним дизайном.

Модні черевики 2022 амфібії - це черговий подарунок її величності моди, який вона "привезла" нам з далекої подорожі за натхненням в непередбачувані 60-ті. Саме тоді в Англії вперше з'явилися амфібії - їх носили військові. Відтоді багато води витекло, і вони пережили і злети, і падіння. Зокрема, років 20 тому, в нульових, світ божеволів за черевиками, а потім це жіноче зимове взуття знову "пішло на спокій" довжиною у кілька десятиліть.

Зараз жіночі черевики зима 2022 стали невіднятною частиною гардеробу модниць. Головною перевагою цих чобіт насправді є їх універсальність і здатність змусити нас відчувати себе мужніми, сильними і безстрашними воїнами, які можуть витримати будь-які випробування.

Теплі зимові черевики жіночі амфібії повернулися в моду і впевнено завоювали серця багатьох жінок у всьому світі – напевно, в глибині душі про них мріють майже всі, хто любить неквапливі прогулянки, цінує комфорт і хоче йти життям впевнено, без спотикань.

Зимові черевики 2022 жіночі
Зимові черевики 2022 жіночі / Instagram

Якщо ви дозріли до того, щоб у вашій взуттєвій шафі з'явилися модні черевики 2022 жіночі з круглим носком, нековзною грубою підошвою і шнурками, то сміливо беріть їх, адже вони готові служити вам вірою і правдою з першого кроку.

Зимові черевики 2022 жіночі
Зимові черевики 2022 жіночі / Instagram

Зараз у тренді молодіжні зимові черевики жіночі класичних чорного і білого відтінків, а також різні яскраві варіації з ланцюгами та іншими елементами дизайну. На магазинних полицях ви знайдете як класичні бойові чоботи на платформі або "тракторній" підошві з підборами, так і чоботи Челсі з гумкою збоку й імітацією шнурівки спереду.

Зимові черевики 2022 жіночі
Зимові черевики 2022 жіночі / Instagram

Як бачите, незвичайне взуття зима 2022 жіноче з назвою, яка до холодної пори не має жодного відношення, вирішила увійти в наше життя ґрунтовно! І, ймовірніше, теплі черевики жіночі "амфібії" будуть з нами довго!

Дивіться сюжет про те, як доглядати за взуттям, щоб воно довше служило:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти