У моду на зиму 2022 повернулися дивовижні дублянки з романтичних 70-х і бунтарських 90-х

13 грудня 2021, 17:24
Стильна дублянка 2022 стане вашою сильною заявою, і вам ніколи не буде холодно в ній.

Верхній одяг в зимовому гардеробі кожної жінки займає особливе місце, і, відверто кажучи, його завжди бракує. Річ у тім, що він є головним елементом нашого образу в мороз і холоднечу. Крім того, ця "деталь" може доповнити базовий образ і підійняти наш повсякденний стиль на новий рівень.

Якщо ви гостро відчуваєте потребу доповнити свій "зимовий арсенал" і виглядати холодної пори, як з голочки – для вас важливо, то радимо звернути увагу на теплі модні дублянки 2022 і куртки зі штучного хутра.

Цієї зими її величність Мода знову зробила коло, і класичні дублянки з романтичних 70-х і бунтарських 90-х опинилися на висоті. Однак, не поспішайте до магазину - цілком можливо, що у вашій шафі давно висить жіноча дублянка, інтерес до якої повернувся. У будь-якому разі з такою обновкою ви зможете створювати безліч незвичайних і сучасних образів.

Модні дублянки 2022 жіночі можна носити буквально поверх будь-якого вбрання. Ба більше: стильна дублянка жіноча стане вашою сильною заявою, і, що важливо, вам ніколи не буде холодно в ній. Разом з укороченими варіантами в моді також дублянка авіатор, моделі оверсайз, а для тих, хто любить максимально утеплятися, знахідкою стануть подовжені дублянки.

Модні дублянки 2022
Модні дублянки 2022 / Instagram

Ще одне вдале рішення для зимової пори - приголомшливі куртки з екохутра. Вони дуже легкі, практичні і не сковують рухів. При цьому вас підкорять шалено привабливі силуети та незвичайні яскраві та ніжні забарвлення, які для зими стануть чимось на кшталт ковтка свіжого повітря.

Модні дублянки 2022
Модні куртки 2022 / Instagram

Модні дублянки 2021-2022 - це варіанти з натуральної шкіри з підкладкою на овчині і вироби з екошкіри. Всі вони "виткані" з чорного, бежевого, гірчичного, пудрового і коричневого відтінків. Крім того, в тренді дублянки кольору слонової кістки.

Водночас дизайн максимально лаконічний - ніяких зайвих деталей і елементів декору. Хоча, якщо побачите оригінальну модель незвичайного силуету, то сміливо беріть, адже все, що робить образ цікавим і незабутнім, варте уваги.

Модні дублянки 2022
Модні дублянки 2022 / Instagram

Модні дублянки зима 2022 гарно та ефектно поєднуються з довгими сукнями і спідницями – це варіант для тих, кому подобається стиль 70-х. Водночас ви можете носити дублянку або куртку зі штучного хутра в дуеті з джинсами, спортивним костюмом і класичними чорними штанами. У будь-якому випадку ви будете виглядати чарівно і ультрасучасно.

У цьому сюжеті відомий дизайнер Андре Тан розповідає, з чим поєднувати зимові сукні:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти