У моду на зиму 2022 увійшли трохи дивні, але дуже теплі жіночі шапки, які схвилюють усіх

10 січня 2022, 16:08оновлено 17 січня 2022, 16:42
Шапка балаклава жіноча - це магніт для оточення. Якщо хочете вразити усіх і викликати бурю емоцій, то вам потрібна саме вона.

На модному Олімпі посеред зими 2022 раптово з'явилися незвичайні шапки з дуже неоднозначною назвою – балаклава. Здається, жіночі шапки ще ніколи так не хвилювали наші серця і не розбурхували уяву, як зараз. З одного боку, жінки отримали теплий і надзвичайно зручний головний убір, в якому не страшні ніякі погодні випробування, а, з іншого, вони є справжнім втіленням загадковості і, подобається вам це чи ні, асоціюються з війною. І не спроста.

Назва цієї дивної шапки пов'язана з Кримом. У 19-му столітті за часів Кримської війни британські жінки в'язали солдатам капюшони, щоб захистити їх від холодної зими на півострові. І ось на честь місця, де відбувалися бойові дії, й отримала свою гучну назву тепер уже модна шапка жіноча 2022 балаклава.

Безумовно, шапка балаклава жіноча - це магніт для оточення. Якщо хочете вразити всіх та викликати бурю емоцій, то вам потрібна саме вона. Сьогодні це must have для всіх тих, хто хоче йти у ногу з модою. Навіть якщо у вашій шафі вже є модні шапки 2022, без балаклави ця колекція в цьому році буде неповною.

Відверто кажучи, коли торік балаклави жіночі були представлені в показі зимової колекції Miu Miu, то, здавалося, це не що інше, як епатаж і частина образу заради залучення уваги.

Однак, модниці з усього світу вхопилися за ці шапки, як за рятувальний круг у повсякденній реальності, яка останнім часом переповнена абсурдом і невизначеністю. Так-так, саме пандемія породила це "диво" - життя в масках стала нормою, і балаклава просто не могла залишитися непоміченою знаменитими дизайнерами.

Звичайно, сучасні жіночі шапки зимові 2022 у вигляді балаклави – яскраві, іноді смішні, часом елегантні й трохи гламурні, але обов'язково дуже стильні та сучасні.

Модна шапка балаклава жіноча 2022
Модна шапка балаклава жіноча 2022 / Instagram

Щоправда, все ще потрібно багато сміливості і трохи часу, щоб зважитися на таку обновку. Але якщо вам вистачає хоробрості, і нове та незвичайне вас не лякає, тоді ви будете в захваті. Річ у тім, що балаклава – це дійсно дуже тепла шапка жіноча в'язана, і вона водночас є і шапкою, і шарфом.

Модна шапка балаклава жіноча 2022
Модна шапка балаклава жіноча 2022 / Instagram

Дивіться відео про те, як правильно вибирати шапку:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти