У моду повернулися ефектні светри та пальта з принтом гусяча лапка, які завоюють серця всіх

10 жовтня 2021, 21:56
Сила принту п'є-де-пуль і його чарівність в тому, що кожен в ньому бачить щось своє: хтось гусячі лапки або півнячі ніжки, а хтось - собачі ікла.

Якщо і є модна тенденція, яка найкраще пасує для зими та дозволяє в холодну пору виглядати елегантно, то це принт гусяча лапка 2021. Він чудовий і неповторний, і навіть якщо ви просто зробите вибір на користь класичного чорно-білого образу, то все одно будете виглядати ефектно і зі смаком. Ба більше: навіть один невеликий елемент в гардеробі з гусячими лапками може витягнути ваш стиль до таких висот, про які ви навіть не мріяли.

Принт гусяча лапка, або як модниці його називають п'є-де-пуль (від французького pied-de-poule), має й інші назви: ламана клітина або собачий зуб в перекладі з англійської houndstooth. Але яка б назва вам не здалася ідеальною, суть від цього не змінюється: в основі принту незвичайний геометричний орнамент, витканий з двох відтінків.

Сила принту п'є-де-пуль і його чарівність в тому, що кожен в ньому бачить щось своє: хтось виразні гусячі лапки або півнячі ніжки, а хтось - собачі ікла. І за цю фантастичну красу ми повинні сказати "Дякую!" легендарній Коко Шанель, яка у 20-х роках відкрила для всіх жінок світу старовинний шотландський принт гусяча лапка, та Крістіану Діору, завдяки якому в 50-х роках орнамент викликав справжній фурор і став популярним.

Сьогодні модний принт 2021 2022 гусяча лапка став впізнаваним і дуже бажаним для багатьох дівчат і жінок. Зокрема, Instragram в буквальному сенсі засипаний фотографіями з усіх куточків світу, на яких модниці хваляться своїми обновками з принтом гусяча лапка 2021 2022. Без перебільшення можемо сказати, що принт гусяча лапка тренд цього осінньо-зимового сезону.

Так, модні принти 2021-2022 включають й інші яскраві варіанти, але гусяча лапка їх затьмарила. Так буває, коли в моду повертається щось таке, за чим тягнеться довгий шлейф із захоплених поглядів, сильних і стильних образів та тріумфу.

А хіба можна бути байдужим до того, що колись так сильно любила сама принцеса Діана? Її образи в пальті, жакетах і сукнях з принтом п'є-де-пуль навіть сьогодні є зразковими.

Модні принти осінь-зима 2021 2022 гусячі лапки - на що звернути увагу

Попри те, що принт гусячі лапки вже давно став класикою, насправді він відмінно пасує до будь-якого стилю: в поєднанні з витонченим взуттям ви отримаєте дуже жіночний та елегантний образ, а для того, щоб отримати невимушений повсякденний ансамбль, досить додати джинси та зручне взуття - кросівки або черевики.

читайте такожНаймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в снігЯкщо у вашому гардеробі з'явиться ефектний блейзер з принтом гусяча лапка, то ви зможете легко змінювати настрій образу тільки за допомогою рукавів – щойно закачаєте їх, відразу відчуєте неймовірну легкість і свободу, і навпаки, для строгого та елегантного образу потрібно буде всього лише повернути рукава у вихідне положення.

Модний принт гусяча лапка 2021 2022
Модний принт гусяча лапка 2021 2022 / Instagram

Мода осінь-зима 2021 2022 широко розкрила свої двері принту п'є-де-пуль, тому він вже є всюди. Зокрема, пальто гусяча лапка 2021 заслуговує на особливу увагу, адже воно легко робить образ гламурним. У продажу можете знайти і чорно-білі жіночі пальта гусяча лапка, і кольорові варіанти, наприклад, пальто гусяча лапка бежеве або коричневе.

Модний принт гусяча лапка 2021 2022
Модний принт гусяча лапка 2021 2022 / Instagram

Якщо ви досить смілива і хочете стати справжнім магнітом, який буде легко притягувати погляди оточення, тоді теплі трикотажні сукні з принтами гусяча лапка стануть для вас знахідкою.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дуже теплі жіночі шапки незвичайної красиСпеціально для тих, хто вважає за краще в осінньо-зимовий сезон одягатися тепліше, в моду увійшли розкішні светри в гусячу лапку. Тут вибір настільки великий, що ви обов'язково знайдете для себе щось підхоже. Зокрема, зверніть увагу на кардиган гусяча лапка та вкорочені світшоти з принтом гусяча лапка. Взагалі светри з принтом гусяча лапка – це маленький витвір мистецтва, адже з одного боку, він зігріває, як мамині руки в дитинстві, а з іншого, дозволяє виглядати вишукано навіть в морозну погоду.

Модний принт гусяча лапка 2021 2022
Модний принт гусяча лапка 2021 2022 / Instagram

Детальніше про те, які кардигани зараз в моді, дивіться в сюжеті:

Раніше йшлося про те, що в моду на осінь-зиму 2021 2022 прийшли дуже теплі светри з принтами дивовижної краси. Зокрема, в тренді жіночі светри поло в ретро-стилі з малюнком. А всі ті, кому подобається стриманий стиль, в тренді однотонні в'язані моделі бежевого кольору або хакі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти