У моду повернулися приголомшливі жіночі куртки в стилі 50-х, в які неможливо не закохатися

4 жовтня 2021, 17:56
Якщо ви плануєте доповнити свій гардероб на холодний сезон, то куртки бомбери заслуговують на особливу увагу.

Якщо говорити про моду, то осінь і зима – найважливіші пори року, бо верхній одяг жіночий в колекціях відомих дизайнерів найбільш красномовно демонструє їх майстерність.

відео дня

Модна публіка зазвичай із захопленням приймає якісь екстравагантні жіночі куртки і пальта, але нам, простим "смертним", вкрай важливо, щоб вони були зручними.

І треба відзначити, що її величність Мода вже не намагається загнати сучасну жінку в кут, а дарує їй дійсно комфортні речі, в які безцеремонно закохуєшся з першого погляду.

Інакше і не поясниш той факт, що модні куртки осінь-зима 2022 вийшли за межі спортивного та туристичного верхнього одягу й опинилися серед стильних речей, які запросто можна поєднувати з діловим костюмом, сукнею, і водночас мати дивовижний вигляд.

Зокрема, куртка бомбер жіноча родом з 50-х, яка повернулася в моду на сезон осінь-зима 2021 2022, настільки гармонійно поєднується з багатьма речами, що пройти повз неї просто неможливо.

Модні куртки бомбери осінь-зима 2021 2022
Модні куртки бомбери осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Бомбер жіночий ще називають просто - куртка авіатор, адже спочатку схожі моделі носили американські військові з повітряних сил. Але справжній фурор ця модель куртки викликала у 80-х - тоді їх вважали найкрутішими і через них усі божеволіли. Тепер наша черга насолоджуватися цими приголомшливими куртками!

Модні куртки бомбери осінь-зима 2021 2022
Модні куртки бомбери осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Звичайно, за свою багаторічну історію куртки бомбери трохи змінилися, і сьогодні вони вражають величезними розмірами, феєричними візерунками і витонченими силуетами.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 2022 увійшли дуже теплі жіночі шапки незвичайної краси

До того ж ці модні куртки осінь 2021 2022 дуже теплі, тому незважаючи ні на які погодні примхи в них можна гуляти стільки, скільки захочете. А зимова куртка-бомбер з хутром без перебільшення універсальна - вона може доповнити безліч цікавих ансамблів.

Модні куртки бомбери осінь-зима 2021 2022
Модні куртки бомбери осінь-зима 2021 2022 / Instagram

Якщо ви плануєте оновити свій гардероб на холодний сезон, то куртки зима 2021 2022 бомбери заслуговують на особливу увагу. Їх можна поєднувати з джинсами і бойовими черевиками, а також з елегантним одягом, щоб надати йому більш оригінального відтінку.

читайте такожНаймодніше взуття осінь-зима 2021 2022, яке не захочеться знімати ні в дощ, ні в снігРаніше йшлося про те, що модні пальта осінь-зима 2021 2022 можна поєднувати з будь-яким одягом, і це обов'язково вас порадує. У тренді як подовжені варіанти, так і моделі трохи нижче коліна, які додають образу витонченості. Також в моді чорне пальто і моделі в клітинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти