У моду увійшла вражаюча стрижка Метелик у стилі романтичних 70-х і непередбачуваних 90-х

14 вересня 2022, 20:02
Модна стрижка метелик 2022 - знахідка для тих дівчат і жінок, які давно мріють підстригти коротко волосся, але бояться різких рухів.

Її величність Мода зробила нове коло і повернула нам цікаву і незвичайну жіночу стрижку в стилі романтичних 70-х і непередбачуваних 90-х, яка дарує відчуття неймовірної легкості і свободи.

відео дня

У сезоні осінь 2022 серця всіх жінок у світі підкорює стрижка Метелик, в основі якої знаменита зачіска Рейчел і кошлата шевелюра, щоправда, з сучасним відтінком.

Модна жіноча стрижка 2022 Метелик - це багатошарове довге волосся і короткі шари на маківці. Саме через короткі шари, які дуже сильно нагадують крила метелика, і з'явилася чарівна назва стрижки.

Щоправда, волосся не обов'язково повинно бути довгим. Сучасні варіації цієї модної стрижки 2022 - це середнє і навіть коротке волосся.

Крім того, не варто плутати цю зачіску з каскадом або драбинкою. Стрижка метелик в десятки разів м'якіша і витонченіша, а весь секрет - в ефектному пір'ї, яке до всього іншого додає образу чарівності і візуально освіжає й омолоджує його.

Стрижка Метелик 2022
Стрижка Метелик 2022 / Instagram

Модна стрижка метелик 2022 - знахідка для тих дівчат і жінок, які давно мріють підстригти коротко волосся, проте бояться різких рухів. Ви можете отримати коротку стрижку просто за допомогою укладання. Для цього потрібно відокремити верхнє коротке волосся від подовженого нижнього, і заколоти нижню частину.

Стрижка "метелик" пасує власницям практично всіх типів волосся - прямого, хвилястого і кучерявого. Її головною перевагою є те, що вмить вона може шикарно перетворити образ і створити видимість великих змін у вашому житті, а це дуже часто саме те, чого ми чекаємо від походу до перукаря.

Стрижка Метелик 2022
Стрижка Метелик 2022 / Instagram

Як зробити стрижку Метелик

Все просто. На маківці волосся стрижуть коротше, а довжину ви вибираєте самі, при цьому волосся на потилиці стрижеться шарами. Сила цієї зачіски в укладанні, і без неї тут не обійтися. Щоправда, на виході ви можете отримати багато стильних образів.

Стрижка Метелик 2022
Стрижка Метелик 2022 / Instagram

В ідеалі волосся потрібно добре "роздути" - саме в такій варіації пір'я додадуть образу легкості. Але можна піти й іншим шляхом - волосся можна загорнути всередину і воно буде красиво обрамляти обличчя. У тому чи іншому разі останнім штрихом стане лак для волосся, який допоможе зафіксувати результат.

Стрижка Метелик 2022
Стрижка Метелик 2022 / Instagram

Але якщо ви прихильниця невимушеного і злегка бунтарського стилю, то можете викреслити укладання волосся зі свого життя - навіть без додаткових маніпуляцій з феном і засобами для укладання ваша шевелюра виглядатиме приголомшливо.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти