В "Нафтогазі" пояснили причини припинення постачання газу "Полтавагаз збут"

4 березня 2021, 16:58оновлено 4 березня 2021, 18:22
В компанії зазначили, що постачальник газу не дотримувався встановленої урядом граничної ціни.
В "Нафтогазі" пояснили причини припинення постачання газу "Полтавагаз збут"

Постачання газу "Полтавагаз збут" припинено через невиконання договірних умов ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" з 26 лютого призупинило постачання газу ТОВ "Полтавагаз збут" через системне невиконання останнім умов договору.

"Таке рішення прийнято після неодноразових зауважень на адресу контрагента щодо необхідності дотримуватися договірних зобов’язань.Між сторонами було укладено річний договір купівлі-продажу природного газу 20.10.2020, а також індивідуальний договір від 29.01.2021 на лютий для забезпечення постачання газу за встановленою урядом граничною ціною 6,99 грн за куб. м", - йдеться в повідомленні компанії.

Поширена ТОВ "Полтавагаз збут" на власному сайті інформація про те, що річний контракт на поставку газу між сторонами нібито "було зірвано безпідставною відмовою .. виконувати умови даного договору" з боку постачальника, не відповідає дійсності, зазначають в "Нафтогазі".

відео дня

В ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" вимагають спростувати неправдиве твердження. "Ситуація із ТОВ "Полтавагаз збут" не вплине на безперервне газопостачання споживачів підприємства у Полтавській області. Абоненти продовжать отримувати газ в рамках механізму Постачальника останньої надії (ПОН)", - резюмували в "Нафтогазі".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти