У житловому будинку на Прикарпатті пролунав потужний вибух, є потерпілий

1 січня 2022, 18:51оновлено 1 січня 2022, 20:41
Як зазначили в ДСНС, повідомлення про вибух у житловому будинку в селі Хриплин надійшло черговому о 15:07.
У житловому будинку на Прикарпатті пролунав потужний вибух, є потерпілий
У житловому будинку стався потужний вибух / фото ДСНС

У суботу, 1 січня, в селі Хриплин (Івано-Франківська область) стався вибух у житловому будинку. В результаті події постраждала одна людина, повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Як зазначили в ДСНС, повідомлення про вибух у житловому будинку в селі Хриплин надійшло черговому о 15:07. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш. Будова отримала значні пошкодження - у нього зруйнований дах, перекриття і стіни. Пожежі не сталося.

У результаті вибуху постраждав власник будинку, 1962 року народження. Чоловіка на машині швидкої допомоги доставили до лікарні. Про його стан не повідомляється.

відео дня

Пожежа в лікарні на Прикарпатті

Як раніше писав Главред, пожежа в одній з палат інтенсивної терапії Косівської райлікарні на Прикарпатті виникла через свічку, яку запалила співробітниця установи в пам'ять про померлого хворого. За словами медиків, це була нині вже загибла санітарка.

У цей момент в палаті працювало п'ять концентраторів, тому повітря було перенасичене киснем. Через відкритого вогню від запаленої свічки і спалахнула пожежа. Вогонь миттєво охопив всю палату.

У реанімації, крім померлого, було ще шість хворих. Трьох з них евакуювали рятувальники. Один пацієнт був при смерті. Коли спалахнув вогонь, він помер. Ще двоє людей згоріли живцем.

У зв'язку з трагедією 30 грудня на Прикарпатті оголосили жалобу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти