Валентинка своїми руками: 4 вироби на День святого Валентина

5 лютого 2022, 14:52
Що подарувати 14 лютого? Свою любов у вигляді саморобної валентинки.
Валентинка своїми руками: 4 вироби на День святого Валентина
Як зробити Валентинку своїми руками: ідеї подарунків 14 лютого / ua.depositphotos.com

Наближається найромантичніше свято в році - День святого Валентина. Його невід'ємною частиною стали валентинки - листівки, за допомогою яких закохані зізнаються один одному у ніжних почуттях.

Безумовно, їх можна придбати в магазині. Але, якщо ви ламаєте голову над тим, що ж подарувати хлопцеві або дівчині 14 лютого, рекомендуємо підійти до цього питання творчо і виготовити валентинку своїми руками. Такі вироби високо цінуються, коли зроблені з любов'ю.

Валентинка своїми руками з паперу

Вам знадобиться:

  • кольоровий папір
  • клей-олівець
  • ножиці
  • стікери, мережива, бісер, блискітки і трохи фантазії.

Складіть аркуш навпіл (вузька частина до вузької), щоб вийшла книжечка. Це буде основою для вашої паперової валентинки. На її лицьову частину наклейте вирізане з кольорового паперу сердечко (одне або кілька – за вашим бажанням). Прикрасьте лицьову частину різними стікерами і блискітками. Всередині залиште романтичне послання для вашої другої половинки.

Валентинка своїми руками: 4 вироби на День святого Валентина
Паперова листівка на День святого Валентина своїми руками / instagram.com/malis.gift

Або скористайтеся стародавнім східним мистецтвом орігамі. Ак зробити валентинку з паперу своїми руками швидко і просто дивіться в цьому відеоуроці.

Валентинка своїми руками з солоного тіста

  • 50 г борошна
  • 50 г солі
  • 70 мл води
  • акрилові фарби.

Змішайте борошно сіль і воду в ємності. Вимішуйте тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Зліпіть валентинку на ваш смак: велике серце з безлічі маленьких, гладка листівка з написом "LOVE", загалом, тут варто покластися на ваше творче чуття. Коли валентинка з тіста буде готова, викладіть її на пергамент і підсушуйте в духовці 30-60 хвилин (при температурі 100-150 градусів). Коли виріб охолоне, його можна розфарбувати акриловими фарбами. Вийде об'ємна валентинка, зроблена своїми руками. Увага: валентинка з солоного тіста після фарбування не їстівна!

Валентинка своїми руками: 4 вироби на День святого Валентина
Об'ємна валентинка з солоного тіста / instagram.com/_soul_cookin_

М'яка валентинка своїми руками

Що знадобиться:

  • аркуш паперу для шаблону
  • тканина
  • голка з ниткою
  • ножиці
  • набивка (вата або синтепон)
  • блискітки, бісер, мережива (за бажанням).

На аркуші паперу намалюйте сердечко необхідного вам розміру і виріжте його. За формою цієї заготовки зробіть викрійку з тканини. Вам знадобиться два сердечка з тканини однакового розміру. Зшийте їх між собою уздовж кромки, залишивши незшитою нижню частину. Через неї набийте валентинку, розподіляючи набивання тонким довгастим предметом на зразок олівця та ін. Зашийте валентинку. Тепер її можна прикрасити бісером, паєтками, блискітками, тасьмою і мереживами на ваш смак.

Валентинка своїми руками: 4 вироби на День святого Валентина
Валентинка з тканини на 14 лютого / instagram.com/larisaplis

Валентинка з фотографій

Якщо до ліплення і шиття у вас душа не лежить, можна зробити колаж з ваших з другою половинкою фотографій. Для цього вам знадобиться:

  • аркуш формату А3
  • спільні знімки (краще не використовувати ті, що вже роздруковані і є у вас в альбомах, а роздрукувати їх заново; ефектніше буду виглядати фото на фотопапері)
  • клей-олівець.

На аркуші паперу олівцем намалюйте серце, яке послужить основою для колажу. Розкладіть фотографії всередині сердечка. Деякі знімки можуть накладатися один на один або виходити за межі малюнка. Головне - зберегти обриси початкової форми. Коли фотографії розкладені, використовуйте клей, щоб приклеїти їх до основи. Додатково валентинку з фотографій можна прикрасити милими написами.

Валентинка своїми руками: 4 вироби на День святого Валентина
Валентинка-колаж на День всіх закоханих / instagram.com/fotonaholste_artishok

читайте такожНезвичайні привітання З Днем святого Валентина в прозі, вірші і картинки
До Дня всіх закоханих потрібно не забувати і про себе. Святковий манікюр налаштує вас на романтичну хвилю. Головред зібрав для вас найкращі ідеї манікюру на День святого Валентина 2022.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти