Натхненні Голлівудом: топ-5 стрижок знаменитостей, які вам захочеться повторити

19 травня 2023, 15:45
Ці зачіски стали візитними картками культових красунь, але також можуть перетворити на зірку кожну, хто їх приміряє.
Мег Райан, Хеллі Беррі, Вікторія Бекхем
Стрижки, як у зірок, які завжди будуть в моді / ua.depositphotos.com, instagram.com/halleberry

Дух авантюризму і експериментаторства живе в кожній жінці, але страждає від них часто волосся - краса та гордість кожної леді. Главред радить: перш ніж пуститися берега, звернути увагу, як стрижуться зірки.

Зверніть увагу на культові стрижки знаменитостей, і одну з них вам неодмінно захочеться повторити.

Піксі, як у Хеллі Беррі і Скарлетт Йоханссон вже стали голлівудською класикою, яка підкреслює - можна носити коротке волосся, і при цьому залишатися мегажіночною і ультрасексуальною. Така стрижка дає величезний простір для фантазії - прямі і косі чубчики, недбалі укладання, поголені скроні... До того ж вдало підібрана піксі підходить всім типам обличчя, робить шию візуально довше і в цілому омолоджує образ.

відео дня
Хеллі Беррі, Скарлетт Йоханссон
Хеллі Беррі і Скарлетт Йоханссон демонструють завзяте піксі / instagram.com/halleberry, ua.depositphotos.com

Стрижка-каскад стала візитною карткою Дженніфер Еністон, якій вона зраджує вкрай рідко, і правильно робить. В першу чергу на зачіску Джен слід звернути увагу власницям з формою обличчя "прямокутник" або просто з нестандартними рисами - локони зроблять овал більш м'яким і витонченим. До того ж каскад прекрасно виглядає і на тонкому волоссі (додає обсягу), і на пишному (завжди стильна зачіска, що практично не вимагає укладання).

Дженніфер Еністон
Кожна стрижка Дженніфер Еністон з часів "Друзів" ставала культовою, але саме цей каскад - справжній скарб / ua.depositphotos.com

На початку 2000-их стильна "перчинка" Вікторія Бекхем стала амбасадором подовженого боб-каре - гладкого або кучерявого і без чубчика. Про таку стрижку мріяла кожна фанатка "Спайс гьорлз" - від 14 до 50 років. Довге каре підходить власницям круглого, овального і квадратного типу обличь - робить риси більш гармонійними і правильними, особливо якщо зачісувати на бічний проділ. Бекхем стала іконою моди, маючи вельми нестандартну зовнішність, але також володіючи тонкою інтуїцією, як правильно її підкреслити.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем поганого не порадить! / ua.depositphotos.com

Не втрачає свою актуальність і стрижка шеггі, яку зробила мегапопулярною Мег Райан ще в дев'яності. Виглядає грайливо, недбало, стильно і дуже свіжо - прядки, що стирчать в різні боки, не створюють ефекту неохайності. Шеггі а-ля Райан ідеально підходить тим, хто не любить довго возитися з укладанням - нехай волосся саме вирішує, в який бік йому лежати, а ви поки насолоджуйтеся захопленими поглядами.

Мег Райан
Кожна мріяла бути схожою на Мег Райан з романтичних фільмів 90-их / ua.depositphotos.com

Якщо у вас не лежить серце до коротких стрижок, а освіжити зачіску дуже хочеться, варто згадати акторку Фарру Фосетт періоду "Ангелів Чарлі" - чарівний фліп в поєднанні з м'яким меліруванням або ефектом вигорілого на сонці волосся - стрижка, яка актуальна і в наші дні. По суті фліп - це багатоступінчастий каскад з чубчиком-шторкою, який укладено біля обличчя недбалими хвилями. І плювати, що зачіска з 70-их, сьогодні вона знову популярна серед модних інфлюенсерів і тих, хто засумував за експериментами.

Фарра Фосетт
Фліп а-ля Фарра Фосетт і 50 років потому виглядає свіжо і стильно / imdb.com

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти