Найбільші дамські угодники та серцеїди: 5 чоловічих імен, власники яких не можуть жити без зрад

17 січня 2023, 10:15оновлено 18 січня 2023, 01:02
Главред розповідає, чоловіки з якими іменами важко проходять повз жінок і крутять відразу кілька романів на стороні.
Найбільші дамські угодники та серцеїди: 5 чоловічих імен, власники яких не можуть жити без зрад
Чоловіки з якими іменами не вміють зберігати вірність / ua.depositphotos.com

Кожній жінці приємно отримувати увагу від чоловіків. Проте не до всіх представників сильної статі потрібно відноситися серйозно. Деякі чоловіки просто не можуть жодного дня прожити без нових знайомств і флірту. Такі чоловіки не хочуть серйозних стосунків, а лише шукають нових вражень.

Главред розповідає, чоловіки з якими іменами не вміють зберігати вірність та крутять одразу декілька романів на стороні.

Під час першої ж нагоди піде до іншої жінки

Чоловік з цим іменем є дуже романтичною персоною, яка буде завалювати жінку квітами і подарунками. Зрештою, він підкорить ту, яка полонила його серце. Проте щастя з Романом не буде довговічним, адже його ім'я говорить саме про себе. Цей чоловік завжди в пошуках новизни, а тому під час першої ж нагоди знайде собі нову пасію, а про попередні стосунки вмить забуде. Саме тому Роман одружується у досить пізньому віці, коли йому вже остаточно набридне бігати за кожною спідницею.

Харизматичний улюбленець жінок

Власник цього імені справжній серцеїд. Не дарма ім'я Давид у перекладі означає "улюбленець". Жінки просто шаленіють від харизми цього чоловіка. Давид уміє робити неймовірні компліменти, які просто заворожують представниць прекрасної статі. Встояти перед таким чоловіком просто неможливо, а тому жінки поринають у казкове кохання з ним. Проте казка діється не довго, не встигне жінка порадіти щастю, яке до неї прийшло, як воно вмить закінчується.

В обіймах однієї жінки починає нудьгувати

Чоловік з цим іменем має багато стріл Амура, якими уражає жінок. Валентин є справжнім дамським угодником, а тому завжди намагається потішити жінок зі свого оточення. Окрім того, Валентин любить бути бажаним, проте в обіймах однієї єдиної жінки з часом йому стає нудно. Ба більше, він може так майстерно приховувати роман на стороні, що його обраниця навіть ніколи подумати не зможе про зраду свого благовірного.

Відноситься до стосунків несерйозно

Сміливий власник цього імені завжди полонить серця жінок своєю хоробрістю. Ім'я Арсен у перекладі означає "мужній", що повністю характеризує свого власника. Цей чоловік може вирішити будь-яку проблему, якщо його попросити. Саме ця якість Арсена найбільше захоплює жінок. Арсену подобається користуватися популярністю серед представниць прекрасної статі. Проте до стосунків він відноситься несерйозно, а тому досить довго залишається у холостяках.

Кохання згасає так швидко, як і народжується

Власник цього імені є пристрасною натурою, яка завжди шукає нових вражень. У перекладі ім'я Ігнатій означає "вогняний", а тому йому потрібно завжди підживлювати полум'я у своїй душі палкими відчуттями. Знайомлячись з кожною новою жінкою Ігнатій немовби знову і знову перероджується. Кожну представницю прекрасної статі він кохає з новою силою. Проте минає деякий час і цей чоловік помічає за собою, що кохання почало згасати. Тому Ігнатій знову пускається на пошуки нового карколомного роману.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти