"Венера в Раку любить мріяти": любовний гороскоп на травень від Влада Росса

30 квітня 2023, 12:30
Для тих людей, каже Влад Росс, які втомилися від короткочасних романів і шукають серйозні стосунки, вважає астролог, є шанси ‒ але не стовідсоткові.
Росс, пара
Влад Росс / Колаж фото УНІАН і ua.depositphotos.com

У третьому місяці весни романтично відносини українців повинні бити ключем, але можливі і зворотні явища. Про це заявив у своєму прогнозі на травень-2023 відомий астролог Влад Росс.

"З 7 травня планета любові Венера буде перебувати в зодіакальному знаку раку, а це дуже чутливий і вразливий знак Зодіаку. Венера в Раку не надто сильна, тому що схильна до впливу ззовні. У цей період легко закохатися, однак ця закоханість може швидко перетворитися на залежність. Як правило, в цей період дівчата стають занадто довірливими, і чоловіки, які опинилися поруч, можуть їх пограбувати або позичити велику суму грошей, але не повернути її", ‒ сказав він.

Росс радить українцям не надто сильно та емоційно залучатися до нових стосунків.

"Венера в Раку любить мріяти і ховатися в черепашці. В такому стані можна перебувати довгий час, не виносячи своїх почуттів у зовнішній світ і не бажаючи відкритися. Це час нерозділеного і мовчазного кохання, тому закохуватися в цей період не надто сприятливо. Велика емоційна пристрасть можлива, але вона може обернутися сильним ударом для вас і розбити серце", ‒ сказав він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Але, для тих людей, які втомилися від короткочасних романів і шукають серйозні стосунки, вважає астролог, є шанси ‒ але не стовідсоткові.

"Втім, якщо у людини все в порядку з самооцінкою, і він не шукає залежних відносин, розуміє, що йому необхідний серйозний і готовий будувати сім'ю партнер, цілком ймовірно, що після 7 травня при Венері в Раку саме така людина з'явиться в житті. Однак в цей час є ризик знайти вкрай ревнивого партнера, який буде сприймати вас як свою власність", ‒ сказав Росс.

Астролог також вважає, що - через ретроградний Меркурій в Тельці - тим жінкам, яким довелося виїхати в Європу через україно-російську війну, в травні буде сприятливо повернутися в Україну.

"Ретроградний Меркурій в Тельці говорить про те, що в цей час можуть повернутися колишні партнери. Для дружин, які виїхали в Європу, зараз найкращий час, щоб повернутися назад, в Україну, до своїх чоловіків. В цей час сприятливо зачинати дітей. Втім, потрібно добре подумати перед тим, як погоджуватися на відновлення відносин, так як разом з колишніми партнерами можуть повернутися і колишні проблеми. Якщо шлюб був зовсім проблемним, то краще не намагатися знову пов'язати своє життя з тією ж людиною. Але якщо все було не так складно і погано, то можна дати цьому союзу другий шанс", ‒ підсумував він.

Дивіться на відео гороскоп від Влада Росса:

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти