Віник в домі по фен-шуй: де можна і не можна його зберігати

3 липня 2023, 14:29
9861
Віник в будинку може бути корисним інструментом для очищення і підтримки чистоти, проте його розташування важливо з точки зору фен-шуй.
Де можна і не можна зберігати віник по фен-шуй
Де можна і не можна зберігати віник по фен-шуй / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Фен-шуй - це мистецтво створення гармонії і балансу в житловому просторі. Одним з важливих елементів фен-шуй є правильне розташування предметів в будинку.

Віник, який традиційно використовується для прибирання та очищення, також має своє місце у фен-шуй. Давайте розберемося, де можна і не можна зберігати віник в будинку.

Місця, де можна зберігати віник

  • У гардеробі: Віник можна зберігати в гардеробі або шафі, щоб зберегти його в чистоті і порядку. Помістіть його на верхню полицю або в кут, щоб він не заважав руху енергії в кімнаті.
  • У коморі: Якщо у вас є комора або льох, це гарне місце для зберігання віника. Віник може бути розміщений на полиці або в кутку, не займаючи багато місця.

відео дня

Місця, де не рекомендується зберігати віник

У спальні: Фен-шуй радить уникати зберігання віника в спальні, так як ця кімната призначена для відпочинку і розслаблення. Віник може створювати енергію руху і заважати спокійному сну.

На виду: Не рекомендується зберігати віник на виду, особливо у вітальні або інших загальних приміщеннях. Віник може створювати відчуття безладу і порушувати гармонію в інтер'єрі.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти