Весь інтер'єр буде зіпсований: які 5 речей не варто купувати в будинок

10 лютого 2023, 15:43
Що не можна купувати в будинку для інтер'єру. Ці речі приносять один негатив і сварки, від яких складно позбутися.
прикмети про интерьвер
Прикмети про інтер'єр / pixabay

Наш будинок - це наша фортеця і затишок. Інколи люди роками створюють для себе комфорт та змінюють інтер'єр.

Фахівці відзначають, що є кілька речей для дому, які категорично не можна купувати. Вони зіпсують ваш затишок, принесуть неприємності і сварки.

Який інтер'єр приносить бідність в будинок

Всі статуетки у вигляді птахів, ворони, голуба, папуги. Такі речі дуже негативно впливають на ауру у вашому домі. Зараз в інтер'єрі не використовують птахів, оскільки вони тільки приваблюють "погану" славу. Деякі вважають, що птахи несуть в собі недобрі помисли. Краще такі речі не дарувати і не приймати в подарунок.

Квіти бідності в будинку

Кожна жінка хоче, щоб її будинок був наповнений красою. У будинку ніколи не ставлять штучні квіти. Вони несуть порожнечу в ваше житло. Такі речі навіть не ставлять в офісах. Щоб будинок завжди був затишним, використовуйте живі квіти. У моді 2023 також почали використовувати стабілізовані квіти.

Взагалі, штучні квіти вважають джерелом всіх проблем. Такі речі вбирають в себе всі сварки, негатив, лаяки і накопичують погану енергетику.

Катастрофи на картинах

Картини і фотографії - це окремий вид інтер'єру. Найбільш негативними є стихійні лиха, вулкани та катастрофи.

Картини із зображенням вулканів або водоспадів, де найчастіше бувають стихійні лиха моментально притягують і катастрофу у ваше життя.

Тварини в будинку

Всі речі, які відносяться до живих тварин можуть тільки нашкодити вам. Раніше любили в будинок купувати килими зі шкури тварин, вішали трофейні роги і черепа. Зараз від цього давно відмовилися.

В інтер'єрі 2023 повинен використовуватися мінімалізм і затишок. Якщо завішати шкурами та роками тварин свій будинок, то можна чекати гірких бід.

Неприємні люди і їх презенти

Якщо ви відчуваєте негатив в свою сторону від інших людей, то краще не приймайте подарунки з їхніх рук. Всі такі речі дуже негативно можуть відбитися на вас і вашому домі. Від таких подарунків краще відразу позбавлятися, оскільки фінансових проблем не минути.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти