Речі, які повинна знати жінка після 40 років

6 вересня 2021, 14:24
У 40 років жінки стають справжнім джерелом мудрості у найрізноманітніших темах. Наприклад, вони вже знають, як пережити втрачене кохання і що таке щастя.
Речі, які повинна знати жінка після 40 років
У 40 років приходить розуміння, що бути ідеальною - не потрібно / Instagram

Ніхто не прагне стати старшою. Навпаки, майже всі жінки всіляко намагаються виграти час і перехитрити природу. Але 40 років - це зовсім не привід для смутку, бо є деякі дійсно дивовижні речі, які отримує в цьому віці жінка. Йдеться про знання, засновані на життєвому досвіді - без перебільшення можна сказати, що це те, на що не може претендувати жодна двадцятирічна і навіть тридцятирічна жінка.

До 40 років у вас за спиною величезне життя, безліч випробувань, перешкод і перемог, і ви на багато речей дивитеся з висоти власного досвіду. Хочете ви цього чи ні, але на цьому етапі ви стаєте справжнім джерелом мудрості в найрізноманітніших темах. Наприклад, ви вже знаєте, як пережити втрачену любов і що таке справжнє щастя. Але не тільки!

Ми зібрали для вас кращі зразки знань, які жінки старше 40 років отримали у подарунок від її величності Життя.

відео дня

Бути ідеальною необов'язково

У молодості багато жінок прагнуть бути ідеальними - дружинами, мамами, співробітницями. Ними рухають нереалістичні очікування, і дуже часто як результат вони розчаровуються в житті, людях і собі. Про таких потім кажуть, що у них чорно-біле мислення - або все дуже добре, або все надзвичайно погано. І до 40 років має прийти усвідомлення, що помилятися – нормально, бути неідеальною у всіх сенсах – прекрасно. Це мудрість, яка допомагає жити!

У житті є щось більше, ніж ідеальне тіло

У 40 років до жінок має прийти усвідомлення, що щастя не залежить від фігури і розміру. Не варто катувати себе нескінченними дієтами і зациклюватися на тому, скільки зайвих кілограмів ви зуміли скинути. Замість цього знайдіть задоволення в захопленнях, сім'ї та роботі.

Старіння неминуче

Після 40 років не варто починати війну за молодість за всяку ціну. Ні-ні, ніхто не закликає вас сідати зручніше і чекати, склавши руки, поки зморшки вкриють все ваше обличчя.

читайте такожПомилки макіяжу, які надзвичайно старять жінокАле не варто панічно викидати гроші за дорогі креми і шукати еліксир молодості. Просто прийміть себе і полюбіть себе не тільки за зовнішність, а й за досвід, і гордо несіть його життям!

Стиль суб'єктивний

У 40 років ви просто зобов'язані дозволити собі носити те, що вам подобається. Відкиньте всі модні поради і, нарешті, дозвольте собі виразити себе попри тенденції, думки експертів або поради подруг.

Дрібниці роблять життя прекрасним

Незначні речі мають величезний вплив на наше життя. Після 40 років жінка починає цінувати те, що раніше могла не помічати: усмішки рідних, увагу, незначні, але щирі подарунки, неквапливі прогулянки, теплу каву біля вікна, за яким ллє дощ і спів птахів.

Ви не можете догодити всім

На порозі 40-річчя може раптом прийти відчуття жалю про те, скільки часу було витрачено на те, щоб зробити приємність іншим людям. Раптово починаєте цінувати кожну хвилину, проведену з людьми, яких любите, і спілкування з якими приносить радість. "Життя занадто коротке" - це знання неоціненне!

Ви все ще можете змінити

У суспільстві існує стереотип, що до 40 років жінки стають кам'яними, і їх вже не переробити. Але це неправда. Дуже часто в цей період жінки починають розвиватися, змінюватися і досягають неймовірних вершин!

Розтяжки не потворні

Багато жінок після народження дітей переживають через появу розтяжок на їх тілі. В молодості багато хто навіть комплексує з цього приводу і соромиться свого тіла. Але розтяжки - це не потворні шрами.

читайте такожМодні помилки, які неймовірно повнять жінокНасправді вони свідчать про те, що у вашому житті були періоди кардинальних змін, і ви пізнали щастя материнства. Після 40 років жінка, як правило, приймає розтяжки як нагадування про ті радісні миті, які були в молодості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти