Речі, які треба викинути зі свого гардеробу вже сьогодні

14 вересня 2021, 15:02
Іноді вкрай корисно звільнитися від минулого, і перебрати вміст шафи – це перший крок на шляху до змін.
Речі, які треба викинути зі свого гардеробу вже сьогодні
Речі, з якими пов'язані погані спогади, треба викинути / Instagram

Якщо в той момент, коли ви відкриваєте шафу, вам здається, що вам нічого вдягти, хоча при цьому полиці ломляться від речей, то настав час зробити ревізію й викинути те, що вам вже не потрібно. Коли ви востаннє прибирали свій гардероб?

Річ у тім, що речі мають властивість морально застарівати. Крім того, іноді буває так, що одяг буквально втягує в себе енергію тих ситуацій, в яких ми опинилися – і найулюбленіша сукня раптово починає дратувати тільки тому, що в день, коли ми її вдягли, нам було дуже зле. Нас обтяжують спогади, а також думки про те, що блузка вже недостатньо модна, а в піджаку ми з'являлися на роботі стільки разів, що, здається, весь район в ньому нас впізнає здалеку.

Звичайно, це все наша уява і сприйняття. Проте ці, на перший погляд, невидимі моменти якраз і визначають те, що ми хочемо носити, а що нас взагалі не надихає.

Крім того, іноді вкрай корисно звільнитися від минулого, і перебрати вміст шафи – це перший крок на шляху до змін.

Не чекайте, а вже сьогодні зробіть добру справу, і викиньте ці речі з вашого гардеробу, і відразу відчуєте легкість, свободу і неймовірний приплив сил.

Речі, які треба викинути зі свого гардеробу вже сьогодні

Одяг, який треба ремонтувати або вибілювати

Навіть якщо ви заплатили цілий статок за штани, блузку або сорочку, які вам дуже подобаються, але якщо на них є маленькі плями, дірочки, вони банально потьмяніли або розійшлася за швом, то позбудьтеся від них негайно.

Занадто маленький одяг

Усе ще тримаєтеся за вузькі джинси, які нагадують вам про те літо, коли ви були дуже худими і щасливими? Тоді саме час "вказати їм на двері". Річ у тім, що щоразу, дивлячись на них, ви відчуватимете, що десь помилилися, щось пішло не так і ви набрали зайву вагу. Навіщо вам цей деструктив? Вам слід триматися тільки за той одяг, в якому ви відчуваєте себе прекрасно. І навіть якщо ви схуднете, то це розкішна нагода оновити гардероб!

Модні джинси осінь-зима 2020-21
Маленькі речі треба викинути / Instagram

Одяг, з яким пов'язані погані спогади

Не забудьте позбутися якомога раніше від речей, які змушують вас сумувати. Це може бути одяг, який викликає погані спогади, одяг, який не підходить за розміром, або одяг, який вам більше не подобається. І нехай почуття провини вас при цьому не мучить, якщо раптом ви за цей одяг заплатили купу грошей.

читайте такожРечі, через які жінки після 40 років відчувають себе старими

Аксесуари, які вам більше не подобаються

Насправді вам більше не потрібні аксесуари, які ви не носите багато років поспіль. Ймовірніше, ви вже ніколи не відремонтуєте зламані прикраси, не зашиєте шарф, який випадково зачепили нігтем, і не прикрасите себе намистом, яке "пахне" минулим.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021
Аксесуари, які "пахнуть" старовиною, треба викинути / Instagram

Розтягнута спідня білизна

Запам'ятайте: почуття впевненості починається з першого шару - спідньої білизни. Ви не можете очікувати, що відчуєте себе привабливою жінкою, готовою підкорити світ, якщо ваша спідня білизна зношена і в ній є дірки.

Взуття, яке вам не пасує

У кожної з нас були моменти слабкості, коли на розпродажі вдавалося купити туфлі, які шалено подобаються, але вони були на розмір більші або менші. Це, звичайно ж, марна покупка, бо нормально і довго в такому взутті ходити не можна. Не чекайте, що ваша нога виросте або зменшиться – просто позбудьтеся від невідповідного взуття.

Босоніжки на платформі 2021
Взуття, яке вам не підходить, треба викинути / Instagram

читайте такожРечі, які потрібно викинути з дому після 50 роківТакож викиньте те взуття, яке ви більше не любите носити, яке зносилася і стало схожим на варіант "для дачі".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти