Речі, які жінка не повинна носити на роботу

9 травня 2021, 19:57оновлено 12 вересня 2021, 17:03
Не важливо, де ви працюєте, скільки вам років, який у вас смак і особистий стиль: є речі, які жодна доросла жінка ніколи не повинна носити на роботу.
Речі, які жінка не повинна носити на роботу
Відкриті плечі не для офісу / Instagram

Жінок завжди хвилює питання, що вдягнути на роботу. Легше, коли в компанії існує певний дрес-код, але в сучасних реаліях це поняття стерто: офісні співробітники можуть з'являтися на робочому місці в чому душі завгодно. Але є речі, які носити на роботу не можна.

Не важливо, де ви працюєте, скільки вам років, який у вас смак і особистий стиль: є речі, які жодна доросла жінка ніколи не повинна носити на роботу. Звичайно, ви можете проігнорувати наші поради, якщо вам все одно, що про вас думають ваші колеги та керівництво.

Але якщо вам важливо враження, яке ви справляєте на тих, з ким ви проводите чималу частину свого життя, то не пропустіть наші рекомендації щодо стилю й ознайомтеся зі списком речей, які краще уникати при формуванні свого ділового гардероба.

Речі, які жінка не повинна носити на роботу

Одяг з принтами тварин

Трохи леопардового принта не зіпсує картину, тому викидати всі речі такого типу ми у жодному разі нікого не закликаємо. Але якщо ви вдягнені з голови до ніг в такому стилі, то це нікуди не годиться.

Якщо ви одягаєте блузку, шарф або спідницю з малюнком "пухнастий друг", то інші елементи вбрання мають бути нейтральних відтінків і без візерунків.

Речі, які жінка не повинна носити на роботу
Одяг з принтами тварин жінка не повинна носити на роботу / Instagram

Укорочені топи

Уже кілька сезонів поспіль в моді укорочені топи, блузки та футболки. Але як би речі, які оголюють живіт, вам не подобалися, залиште їх для походу до спортзали або прогулянки з друзями. Носити на роботу такі речі не можна, і зовсім не тому, що у вас не гарний живіт. Просто це одяг не для офісу.

Речі, які жінка не повинна носити на роботу
Укорочені топи жінка не повинна носити на роботу / Instagram

Блузки з відкритими плечима

Ніхто не сперечається - відкриті плечі в моді, і вони додають жінці особоливого шарму, легкості та чарівності. Але це не причина, щоб з'являтися в такому вигляді на робочому місці.

читайте такожУ моду увійшли блузки та сукні з легендарним принтом горошокРіч у тім, що вся увага буде прикута до вашого декольте та тіла, і серйозно вас ніхто не сприйматиме. Це ж стосується і прозорих блузок - вони розбурхують фантазію і жахливо заважають працювати.

Речі, які жінка не повинна носити на роботу
Блузки з відкритими плечима жінка не повинна носити на роботу / Instagram

Шорти

Якщо ви не модний блогер і не модель, яка весь час бере участь у фотосесіях, то навіть не мрійте з'явитися в офісі в шортах, особливо джинсових. Звичайно, ви гарантовано привернете увагу всього колективу, але навряд чи це піде вам на користь у кар'єрному плані.

Речі, які жінка не повинна носити на роботу
Шорти жінка не повинна носити на роботу / Instagram

Спортивні костюми

Так-так, останнім часом спортивні костюми вийшли за межі одягу для тренувань і дому. Ключову роль в цьому зіграла пандемія, яка змусила багатьох працювати віддалено.

Проте в офісі у спортивці з'являтися не можна. Залиште свій новий велюровий костюм для зустрічі з подругами у вихідні.

Речі, які жінка не повинна носити на роботу
Спортивні костюми жінка не повинна носити на роботу / Instagram

Комбінезони

Комбінезони цього року у моді: джинсові, з квітковими принтами та монохромні моделі. Це приголомшливий варіант для побачення, прогулянки та посиденьок в кафе.

Але не варто в комбінезоні з'являтися на зустрічі з клієнтами та офісному зібранні – в такому вигляді ви будете більше схожі на підлітка, ніж на людину, з якою можна мати справу.

Речі, які жінка не повинна носити на роботу
Комбінезони жінка не повинна носити на роботу / Instagram

Які ще речі не можна носити на роботу:

  • Топи й сукні з акцентом на декольте.
  • Футболки з малюнками.
  • Дуже короткі мініспідниці.
  • Рвані джинси.
  • Туфлі на дуже високих підборах.
  • Речі з блискітками.
  • Великі тканинні сумки.

читайте такожРечі, які потрібно викинути зі своєї шафи

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти