Речі, яким не місце у шафі жінок після 40 років

30 липня 2021, 08:20
У 40 років час усвідомити, що почалося найкраще десятиліття у вашому житті, і в ньому нема місця речам, які не надихають і випромінюють несмак.
Речі, яким не місце у шафі жінок після 40 років
Рвані джински краще не носити після 40 років / Instagram

У 40 років треба бути чесною з собою, носити тільки те, що дійсно подобається, і викинути речі, які банально вам більше не пасують за статусом. Єдине, про що ви можете собі дозволити брехати – це вік: нехай це буде вашою маленькою загадкою. Але прийняти себе ви просто зобов'язані! У цьому секрет молодості!

Крім того, у 40 років час усвідомити, що почалося найкраще десятиліття у вашому житті, і в ньому немає місця речам, які не надихають, випромінюють несмак, а також роблять вас трохи дивними і старшими. Тому що 40 років – це прекрасний вік, і в ньому немає місця посереднім речам, які працюють проти вас і банально псують образ.

Річ у тім, що це у 20 років можна носити що завгодно, тому що вас прикрашає молодість, а одяг – другорядний. Коли ви стаєте старшою, то правила гри змінюються, і кожна маленька деталь у вашому образі має величезне значення і впливає на те, як ви себе почуваєте, і як вас сприймає оточення.

читайте такожЯк виглядати молодше після 40 років: поради, щоб повернути час назадМи сьогодні розповімо вам про те, яких речей не повинно бути у жінки 40+. Ви можете прислухатися до них, або повністю проігнорувати. Ці рекомендації засновані на типових помилках, які повторювати не варто – якщо хочете уникнути розчарування і невдоволення собою!

Речі, яким не місце у шафі жінок після 40 років

Уггі

Звичайно, уггі - дуже зручне взуття, ніхто не сперечається, але після 40 років воно недоречне, бо змушує вас мати занадто домашній вигляд. Це точно не той ефект, який вам потрібен.

Модні уггі 2021
Уггі після 40 років недоречні / Instagram

Колготки з дірками

Припиніть збирати колготки з дірками на "чорний день" або для того, щоб доносити їх під штанами. Навіть сама думка про те, що десь на нозі є "стрілка" буде заважати почуттю впевненості опанувати вами.

читайте такожРечі, які треба викинути з дому після 50 роківТакож настав час раз і назавжди відмовитися від яскравих колготок і варіантів з візерунками та принтами – після 40 років всі ці "прикраси" на ногах мають смішний і навіть вульгарний вигляд!

Усі сукні, які ви носили на чужі весілля

Якщо ви жінка старше 40 років, у вас, ймовірно, є багаторічні сукні, в яких ви відвідували різні весілля. Цілком можливо, вони можуть бути дійсно розкішними і колись давно коштували великих грошей. Але скажіть собі чесно - хіба ці сукні можна кудись носити?! Їм не місце у вашій шафі, і це щира правда!

Модні сукні на Новий Рік 2021
Потрібно позбутися суконь, які ви носили на чужі весілля / Instagram

Речі з логотипами брендів

Нікому не потрібно знати, хто створив кожен предмет одягу, який ви носите, або вашу сумочку. По-справжньому елегантні речі говорять самі за себе.

Джинси з низькою посадкою

Ми у жодному разі не закликаємо вас носити виключно джинси-мом, але найкраще орієнтуйтеся на моделі з високою лінією талії – це можуть бути і джинси-бойфренди, і вузькі моделі.

Модні кольорові джинси 2021
Джинси з низькою посадкою після 40 років носити не можна / Instagram

Куртки бомбери

Ці куртки пасують виключно бунтівній молоді. Хочете ви того, чи ні – але у вас за спиною величезний досвід, ви вже багато випробували, і багато зрозуміли, і бунтувати після 40-років не бажано! Принаймні, в одязі.

Модні куртки весна-літо 2021
Куртки бомбери після 40 років краще не носити / Instagram

Яким ще речам не місце у шафі жінок після 40 років

Шкіряні мініспідниці.

Топи з бретельками.

Дуже рвані джинси.

Все, що щедро всипане блискітками.

Зношене взуття.

Дешеві прикраси.

Старі і невідповідні за розміром бюстгальтери.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти