Речі, в які жінки не повинні вірити після 40 років

27 вересня 2021, 17:30
Жінка у віці 40 років повинна припинити заглядати до чужого городу. Настав час не думати про те, що комусь живеться легше. Але не тільки!
Речі, в які жінки не повинні вірити після 40 років
Є речі, в які після 40 років вірити не можна / Instagram

Кожен період в житті вимагає від нас певних дій. Зокрема, щоб виглядати молодше, ми повинні використовувати спеціальні засоби з догляду за тілом. Для того, щоб зберегти здоров'я, необхідно поміняти свої щоденні звички й переглянути харчування. Щоб виглядати привабливо, ми робимо модні стрижки з омолоджувальним ефектом і носимо одяг, який приховує наші недоліки та підкреслює переваги. Так ось, це все означає тільки те, що ми повинні змінювати і своє мислення. І 40 років - це та межа, коли настає час доопрацювати свою систему цінностей.

Уявіть собі, що ваша голова – це шафа, в якій накопичилося занадто багато речей, чимало з яких вам банально вже не пасують. Ваше завдання полягає в тому, щоб від усього зайвого позбутися, а все інше – впорядкувати! І після цього ви раптово виявите, що стали дуже щасливою людиною.

Річ у тім, що іноді в нашій голові "живуть" переконання, які "гризуть душу" і змушують нас відчувати себе нещасними. Ось засіло щось в голові, і роками псує життя.

відео дня

Але на порозі нового десятиліття ви просто зобов'язані викинути з голови те, що робить вас слабкими і вразливими. Зараз саме час подивитися на світ без прикрас, розпрощатися з тим, що тягне вниз і впустити до свого життя те, що робить нас сильнішими.

Ми сьогодні розповімо вам про речі, в які не можна вірити після 40 років. Для того, щоб відчувати себе щасливими, іноді дуже корисно подивитися правді в очі.

Речі, в які не повинна вірити жінка після 40 років

Усі дорослішають з віком

Реальність така, що у світі повно незрілих людей, які "висять" в соцмережах, роблять безрозсудні речі і не хочуть брати на себе відповідальність за своє життя. Їм весь час хтось щось винен, а у всіх їхніх невдачах обов'язково винні обставини або інші люди. Запам'ятайте: з віком не всі реально стають старшими.

Не можна залишати зону комфорту

Навіть якщо вас все в житті влаштовує, то зупинятися не варто. Зростання завжди настає, коли робите крок вперед і виходите зі своєї зони комфорту. У цьому сенс життя - йти вперед, вчитися, помилятися та набиратися досвіду, який згодом допомагає нам зробити кращий вибір й ухвалити правильне рішення.

Потрібно постійно думати про майбутнє

Думки про те, що ще не сталося, і чого можливо ніколи не буде, зводять з розуму. Найправильніше, що ви можете зробити, це зосередиться на тому, що ви робите зараз. Так, планувати і мріяти про краще майбутнє важливо, але куди важливіше насолоджуватися моментом тут і зараз. Дозвольте собі жити сьогодні, і відчуєте, як тепло та затишно стало на душі.

Жіночі брючні костюми 2021
Після 40 років не потрібно постійно думати про майбутнє / Instagram

Говорити "ні" - це грубість

Нас з самого дитинства переконували, що відхилення чийогось запрошення або прохання начальника - це грубість. Відповідно, в наших головах сидить небезпечна думка про те, що якщо сказати "так" всьому, то це найкращий спосіб зробити всіх щасливими.

читайте також5 речей, які кожна жінка повинна встигнути зробити для себе до 40 роківАле одного разу ми починаємо розуміти, що все це веде тільки до того, що ми перевантажені, і в підсумку відмовляємося від того, що важливо нам. Потім ми незадоволені життям і займаємося самоїдством. Тому іноді найправильніше рішення - твердо сказати "ні".

Ображатися - це нормально

Звичайно, якщо хтось нас образив, та ще й спеціально, то ми сильно засмучуємося. Але у нашої образи повинен бути термін придатності, і ви просто не можете собі дозволити таку розкіш, як нести її через все життя. Пам'ятати все погане, що вам зробили, - це не принципова позиція. Це проблема, на вирішення якої ви можете витратити багато сил. Відпустіть образу, проте ви нікому не зобов'язані говорити про це.

У подруг трава зеленіша

Жінка у віці 40 років повинна припинити заглядати до чужого городу. Настав час не думати про те, що комусь незаслужено жити набагато легше, комусь доля посміхнулася ширше. Це все деструктивні думки. Насправді ви можете ніколи й не дізнатися, яка трагедія криється за чужою посмішкою і які випробування пройшли власники тих благ, які не дають вам спокою.

Модні спідниці осінь-зима 2020-2021
Після 40 років не треба думати, що у подруг трава зеленіша/ Instagram

Хороше життя - це бути щасливим цілодобово

Щастя - не вічне, і це правда. І життя не може 24 години на добу складатися зі свята, радості й відчуття щастя. І чим раніше ви це зрозумієте, тим легше вам буде жити. Помилковий шлях - прагнути до абсолютного щастя. Насправді наше життя складається з різних емоцій, і наявність негативних емоцій не фатальна.

У всьому винні батьки

Кажуть, що багато наших проблем родом з дитинства. Звичайно, всі ми родом з дитинства і прийшли в доросле життя з певним багажем – позитивним або негативним досвідом. Але наші батьки зробили для нас усе, що могли. Можливо, вони хотіли зробити більше, але не змогли.

читайте такожРечі, через які жінки після 40 років відчувають себе старимиВони могли бути хорошими і не ідеальними, грубими, жорстокими і дуже м'якими. Але не варто зациклюватися на тому, що через них у нас щось не склалося. Ми проживаємо своє життя, і ми самі вирішуємо, про що думати і якими очима дивитися на світ.

Модні сукні зима 2021
Після 40 років не варто у всіх своїх бідах звинувачувати батьків / Instagram

Життя прекрасне

Не варто тішити себе ілюзіями, що світ – це казка. Якщо вперто вірити в це, потім доведеться довго виходити зі стану глибокого розчарування. Правда в тому, що життя несправедливе. І, напевно, до 40 року ви вже змогли в цьому переконатися. Визнання того, що життя іноді буває болючим, допомагає легше пережити злети і падіння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти