Везунчики по життю: названі знаки з сильним янголом-охоронцем

25 квітня 2022, 18:20
Хто зі знаків зодіаку може розраховувати на захист небес.
Гороскоп 2022
Гороскоп на травень 2022-знаки з сильним ангелом-хранителем / ua.depositphotos.com

Три знаки зодіаку можуть розраховувати на заступництво вищих сил. Янгол-охоронець надійно захищає їх від життєвих негараздів і відводить неприємності і біди.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків пощастить зміцнити матеріальне становище, а хто зустріне людину, яка переверне їх життя з ніг на голову.

Астрологи назвали найбільших щасливчиків за знаком зодіаку. Їм завжди вдається виходити сухими з води і долати труднощі.

відео дня

Близнюки

Представники повітряної стихії відкриті і товариські люди. Вони з легкістю заводять нові знайомства, і здатні зачарувати співрозмовників не докладаючи особливих зусиль. Це допомагає знаку досягати висот в будь-якій сфері. Їх також відрізняє рішучість і прагнення до ризику. Вони часто отримують підказки долі, які допомагають прийняти правильне рішення і уникнути фатальних помилок. Вони не проти проманіпулювати оточуючими, але в них самих є "детектор брехні", який допомагає вичисляти людей з нечистими намірами.

Діва

Найбільші перфекціоністи зодіакального кола Діви завжди звикли доводити розпочате до кінця і домагатися бажаного. Їх розважливість і здатність економити дозволяє сколотити великий капітал і відчувати себе впевнено навіть в самі невизначені часи. Ангел-хранитель завжди направляє цей знак на вірний шлях і забезпечує сильний захист від неприємностей. Інтуїція Дів - це підказки згори, які допомагають уберегтися від бід.

Стрілець

Динамічні Стрільці не звикли сидіти на місці і нарікати на мінливості долі. Вони впевнені, що все в їхніх руках. Непробивний оптимізм знака стихії Вогню допомагає домагатися їм запаморочливих успіхів і не пасувати перед труднощами. Дуже часто на шляху Стрільців зустрічаються люди, які можуть направити на правильний шлях. Доля часто підносить цим людям щедрі подарунки, їх можна назвати справжніми везунчиками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти