"Бачила таке тільки по телевізору": під Запоріжжям швидкі привозять хворих з COVID кожні 10 хвилин

7 жовтня 2021, 18:15
У місті Мелітополі зареєстровано 9 525 підтверджених випадків COVID-19.
швидка, медики
Лікарні переповнені хворими з коронавірусом / УНІАН

У Запорізькій області в місті Мелітополь через сплеск захворюваності на коронавірус переповнений COVID-19 госпіталь. Лікарні заповнені, а пацієнти лежать навіть у коридорах.

Як розповіла Катерина Мельничук у Facebook, вона доставила в місцеву лікарню свою маму, у якої діагностували коронавірус. Зокрема, вона зазначила, що кожні 10 хвилин швидка підвозить хворих до лікарні.

"Сьогодні оформляла маму в інфекційну лікарню. Швидка підвозить нових пацієнтів кожні 10 хвилин. Жах. Місць не вистачає. Медперсонал працює на знос. Хворі лежать навіть у коридорі! Всім потрібен кисень. Таку картину бачила тільки по телевізору! Бережіть себе", - каже жінка.

'Бачила таке тільки по телевізору': під Запоріжжям швидкі привозять хворих з COVID кожні 10 хвилин

На сайті Мелітопольської міської ради повідомили скільки випадків коронавірусу виявили в місті.

"Станом на 6 жовтня 2021 року всього в місті Мелітополі зареєстровано 9 525 підтверджених випадків COVID-19 серед городян, з них 417 дітей", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в інфекційному госпіталі перебувають 277 пацієнтів з Мелітополя та прилеглих районів. На амбулаторному лікуванні під наглядом сімейного лікаря перебувають 1 690 хворих мелітопольців, з них 117 дітей.

Також виявили один летальний випадок - померлий мав супутні захворювання серцево-судинної системи, хронічну хворобу легень.

читайте такожБез COVID-сертифіката чи ПЛР-тесту не приходити: у Києві посилили карантин

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Україні сім областей відповідають "помаранчевій" зоні адаптивного карантину.

Серед них Житомирська, Запорізька, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернівецька області. У всіх цих регіонах перевищено показник рівня захворюваності на коронавірус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти