Бачать будь-кого наскрізь: які знаки зодіаку найпроникливіші

6 червня 2023, 03:15
Інтуїція цих знаків зодіаку - їх потужна зброя, якою вони віртуозно володіють.
Найчутливіші знаки зодіаку
Найчутливіші знаки зодіаку / колаж: Главред, фото: pexels.com

Чутливість та інтуїція часто сприймається, як щось, пов'язане з магічними здібностями. Астрологи ж переконані, що такий дар, як проникливість, людина отримує при народженні від свого сузір'я-покровителя.

Главред розповість, які знаки зодіаку - найпроникливіші.

Водоліїв через їх чарівність Божевільного Капелюшника і шалену харизму рідко сприймають всерйоз. Між тим вони, усвідомлено відмовляючись від шаблонного мислення, помічають те, що недоступно іншим. Маючи при цьому гострий розум, Водоліям нескладно зібрати чітку картинку того, що відбувається, з того, що вони побачили і почули. Тому обманювати їх немає сенсу: якщо вони не використовують свої знання проти вас, це не означає, що вони нічого про вас не знають.

відео дня
Найчутливіші знаки зодіаку
Найчутливіші знаки зодіаку / pexels.com

Народжені під знаком Діви - відмінні аналітики, які, якщо буде потрібно, можуть відкинути всі емоції, і скрупульозно збирати інформацію по крихтах. При цьому вони наділені сильною інтуїцією, яка дозволяє їм не тільки чіткіше за інших усвідомлювати сьогодення, а й прораховувати майбутнє на кілька кроків вперед.

Якщо вам здається, що Раки бачать вас наскрізь, то вам не здається. Їх проникливість ґрунтується на емпатії - в прагненні допомогти всім і кожному, вони проникають у вашу душу набагато глибше, ніж ви могли б дозволити. А далі - справа за малим. Скласти два плюс два для Раків ніколи не було проблемою, а якщо підключити до цього їх фірмове чуття, то обдурити представників цього знака зодіаку практично неможливо.

Найчутливіші знаки зодіаку
Найчутливіші знаки зодіаку / pexels.com

Близькі люди вважають Скорпіонів занадто емоційними, щоб довіряти їх інтуїції, мовляв рубають з гаряча, і імені не питають. Це частково правда, в своєму оточенні народжені під сузір'ям Скорпіона розслаблюють свої "датчики". До тих пір, поки вас ні в чому не підозрюють. Потім - стережіться. Їх проникливість може бути настільки глибокою, що те, що про вас може накопати Скорпіон, може здивувати навіть вас самих.

У когось швидкий обмін речовин, а у Овнів - моментально працює інтуїція. Навіть вони самі не завжди можуть за нею встигнути. Проте своїм почуттям вони звикли довіряти. Принаймні в тому, що стосується ділових питань. В особистому Овни також рідко помиляються. В ключових моментах. Але знання тонкощів людської душі їм все ж часом не вистачає. Ось така гіперкомпенсація.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти