"Бачу, що він не "жилєц": таролог спрогнозувала, як і коли Путін помре

30 березня 2023, 15:54
Екстрасенс і Таролог Людмила Хомутовська дала прогноз приводу закінчення війни України і Росії, а також можливої смерті російського диктатора Путіна.
Вибух, ХОМУТОВСЬКА
Таролог Людмила Хомутовська спрогнозувала, як і коли Путін помре / скріншот з відео /ua.depositphotos.com

Диктатора країни-агресора Володимир Путіна може отруїти оточення - причому в осяжній перспективі. Такий прогноз зробила відомий екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська в інтерв'ю "УНІАН".

Причому, каже вона, зовні, як водиться в країнах з диктатурою, загибель Путіна буде оформлена під смерть від природних причин.

"Нам скажуть, що він помер від інфаркту або інсульту. Тобто, що він не мучився, і що це була швидка смерть. Однак насправді за ним стоїть диявол. Це означає, що диктатора можуть отруїти. Вже зараз я бачу, що він не "жилєц". Звичайно, вся Україна хоче, щоб він помер ще вчора, але нам залишається тільки чекати", — вважає Хомутовська.

Але, прогнозує таролог, українцям не варто чекати, що відразу після смерті Путіни україно-російська війна закінчиться.

"Потрібна воля народу, як було на початку повномасштабної війни. Я думаю, що скоро ми знову побачимо подібне. До кінця року ми повинні закрити цю тему, але це буде довгий переговорний процес", — говорить Хомутовська.

Хто така Людмила Хомутовська

Людмила Хомутовська - відомий український таролог, екстрасенс, регресолог, біоенергет.

Астрологічні прогнози по Путіну і його оточенню

Астролог Влад Росс говорив, що у Росії 8-10 січня стався переворот, коли від важелів був відсторонений організатор ПВК "Вагнера" Євген Пригожин. Астролог стверджує, що владу в Росії після перевороту захопили колишній директор ФСБ Микола Патрушев зі своєю компанією, в яку входять Валерій Герасимов і Сергій Шойгу.

До того раніше астролог Влад Росс склав докладний гороскоп на 2023 рік для Росії і Путіна і передбачив поразку російським військам, палацовий переворот і класичний російський бунт.

Ще більше астрологічних прогнозів:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти