Влада Путіна буде "тріщати по швах", а контрнаступ ЗСУ - "потужним і несподіваним" - астролог

7 квітня 2023, 23:25
1938
Влад Росс прогнозує, що великий контрнаступ української армії почнеться після 20 квітня.
Володимир Путін, астролог Влад Росс
Після контрнаступу ЗСУ влада Путіна буде "тріщати по швах" / колаж фото Главред, скрін

Російському диктатору Володимиру Путіну залишилося недовго. Вже зовсім скоро його влада "буде тріщати по швах". Про це заявив відомий астролог Влад Росс, повідомляє ТСН.

Вже зараз розгортається "важлива ситуація" перед великим українським контрнаступом, якого так чекають українці і бояться окупанти. За даними астролога, він почнеться вже після Великодня, який відбудеться 16 квітня. Росс каже, що період ретроградного Меркурія після затемнення є відмінним часом для повернення земель.

"Наступ почнеться після 20 квітня. Влада Путіна буде тріщати по швах. Я бачу потужний наступ, несподіваний", - каже Влад Росс.

Він пророкує, що головним напрямком для українського наступу буде Волноваха. Він не виключає створення великого "котла", в який потраплять окупанти.

"Не виключаю, що буде направлення на Луганську область. П'ять можливих напрямків захоплення територій, які ми втратили. Але під час ретроградного Меркурія ми всі можемо повернути. Буде щось приголомшливе, особливо в травні", - обнадіяв астролог.

Влад Росс також пророкує, що в майбутньому Україна, Польща і Литва створять потужну "державу", яка стане однією цілою в Європейському Союзі.

Раніше астролог Влад Росс назвав вдалі дні квітня-травня для ЗСУ. У квітні та травні 2023 року Збройні сили України зможуть досягти блискучих результатів у боротьбі з російськими окупантами, і для успішних дій українських захисників буде кілька вкрай сприятливих періодів до початку літа.

Нагадаємо, раніше астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян вказав найуспішніші дати для контрнаступу ЗСУ. За його словами найсильнішим місяцем для здійснення контрнаступу українських військ є квітень цього року. При цьому найкращими датами для руху вперед наших захисників є 21-22 квітня, а також частково 5 квітня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристик людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти