Зовнішність Путіна різко змінилася після вторгнення РФ в Україну: лікар розповіла про його стан

27 травня 2022, 13:58
Президент РФ зазнав великого стресу, прийнявши рішення піти війною на Україну.
Зовнішність Путіна різко змінилася після вторгнення РФ в Україну: лікар розповіла про його стан
Зовнішність Путіна різко змінилася після вторгнення РФ в Україну / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін серйозно хворий, а з моменту вторгнення в Україну, здоров'я президента РФ різко погіршилося.

Причиною погіршення стану Путіна є сильний стрес, який він відчуває в результаті невдач його армії в Україні, заявила в коментарі "НВ" лікар-невролог Олександра Щебет.

"Очевидно, за ці три місяці зміни в зовнішності Путіна дуже різкі. І якщо відкинути теорії про двійників, то, ймовірно, у нього пішов раптовий прогрес хвороб на тлі високого рівня стресу, який він не може не відчувати, який би у нього не був психотип", - зазначила лікар.

Олександра Щебет також висловила свою думку з приводу психічного здоров'я Путіна.

читайте також"Краще б він помер": російські олігархи міркують про смерть хворого Путіна-Грозєв"До речі, після оголошення війни всі намагаються знайти у російського диктатора якусь хворобу, особливо психічну. І тут я хочу нагадати, що в психіатрії є такий термін як неосудність. Тобто якщо людина визнаний психічно хворим, він неосудний, і таким чином його не можна покарати через суд і винести вирок. І в цьому випадку, я б дуже хотіла, щоб він був психічно здоровий, тому що не хочу, щоб його вважали неосудним", - зазначила невролог.

Хвороба Путіна

Раніше екс-глава британської розвідки Крістофер Стіл, який раніше керував відділом Росії в МІ-6 в Лондоні заявив, що російський диктатор Володимир Путін насправді серйозно хворий, однак поки незрозуміло, яка саме це хвороба.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін страждає небезпечним захворюванням. Медики у нього виявили рак крові. Про це повідомили в ЗМІ з посиланням на розмову з олігархом, що має тісні зв'язки з владою РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти