Вода накоїть лих: астролог передрік масштабні катастрофи в 2022 році

28 грудня 2021, 07:10оновлено 28 грудня 2021, 11:14
Астролог Влад Росс розповів, які катастрофи і коли можуть статися в Україні та світі в 2022 році.
За прогнозом астролога, найбільше Бід в 2022 році наробить вода
Астролог Влад Росс застеріг про можливе падіння астероїда на Землю в 2022 році і назвав дату ймовірної катастрофи / фото: porogy.zp.ua

Світу і Україні в новому 2022 році не уникнути потрясінь і катастроф. Тішить тільки те, що небезпечний період не триватиме весь рік, а обмежиться парою місяців. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, лютий і березень 2022 року є найбільш складними місяцями, коли можливі різноманітні катаклізми і катастрофи. При цьому найбільше лиха накоїть вода.

"Якраз у цей час Юпітер увійде в зодіакальний знак Риб, що створить загрози від води: цунамі, затоплення, повені. На дно може піти Південна Америка, а також західна її частина, Австралія, Далекий Схід, Таїланд, Індокитай, Китай, Індія. Європу це торкнеться меншою мірою. По всьому світу буде дуже багато води. Тож на зміну лиху у вигляді вогню і пожеж, які були в 2021 році, прийде інша напасть – велика вода", – зазначив Влад Росс.

читайте такожГороскоп на 2022 рік: які небезпеки і можливості принесе рік Тигра

Найнебезпечнішими і найбільш напруженими датами в плані катастроф, за прогнозом астролога, стануть 1-3 лютого і 1-3 березня.

Катастрофічний період, за словами Влада Росса, також буде обумовлений великим парадом планет, коли в одному градусі зберуться одразу дев'ять планет – всі, крім Урану. І відбудеться цей "парад" 2 березня.

"Цей день буде настільки несприятливим і небезпечним, що саме в цю дату з великим скупченням двійок на Землю навіть може впасти метеорит або астероїд. Втім, це може статися ще в лютому", – застеріг Росс.

Україна також не зможе уникнути небезпек і потрясінь в 2022 році, вважає астролог.

"Для нашої країни найбільш несприятлива ситуація складеться в травні, особливо в 20-х числах. У цей час можливі витоки небезпечних речовин, виникне загроза вибухонебезпечних ситуацій і катастроф техногенного характеру", – уточнив Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти