Водна проблема Криму: астролог розповів, чи перетвориться півострів на пустелю

4 червня 2021, 07:45
За прогнозом Влада Росса, Україну змусять погодитися на угоду з Росією.
Астролог спрогнозував, коли Крим отримає прісну воду
Астролог розповів, як вирішиться проблема дефіциту прісної води в Криму / УНІАН

Водна проблема Криму вирішиться найближчим часом, і станеться це в ході зустрічі президентів США і Росії Джозефа Байдена і Володимира Путіна, яка відбудеться в червні. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

На думку астролога, Україну просто змусять знову пустити воду на півострів.

"На зустрічі Байдена і Путіна буде досягнута домовленість: в обмін на гарантії від Путіна про те, що Росія не нападе на Україну і не буде проводити проти неї ніяких військових операцій (а найнебезпечніший у цьому плані період – друга половина липня і серпень, коли Марс проходитиме по Дому катастроф у гороскопі України), Україна повинна буде пустити воду в Крим. Відбудеться такий обмін: Зеленський дасть воду в Крим, і за це Україна отримає реальне перемир'я без пострілів на Донбасі", – розповів Влад Росс.

відео дня

Втім, за словами астролога, цей крок буде правильним, адже в Криму досі залишається чимало громадян України, людей, які вважають себе українцями і зберігають український паспорт – по відношенню до цих людей так буде правильно.

"Та й взагалі, навіщо Україні пустеля замість Криму, яку вона ризикує отримати після деокупації півострова?"– задається питанням Влад Росс.

читайте такожЧи вирішить Росія водну проблему Криму, пробивши дно

Таким чином, для того, щоб російські десантники не увірвалися в Херсонську область з території Криму і РФ, буде досягнута домовленість про те, що Україна запустить воду на півострів, зазначив астролог.

"Однак, якщо пролунає хоч один новий постріл, Україна зможе знову в один момент перекрити воду", – застеріг Росс.

При цьому астролог зазначив, що все йде до того, що у Володимира Путіна включиться останній річний соляр – 7 жовтня цього року.

"І ми всі бажаємо Путіну щастя. На тому світі", – додав Влад Росс.

Тим не менш, астролог вважає, що Росія не залишить Україну в спокої навіть в обмін на воду в Крим, оскільки всіма силами буде намагатися не допустити того, щоб Україна стала членом НАТО.

"Але – тільки-но з посади канцлера Німеччини піде Ангела Меркель, Україні одразу буде надано ПДЧ, як Грузії і Молдові. Саме Меркель гальмувала вступ України до НАТО і ЄС Останні 12 років", – зазначив Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти